Starscream Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 amerikada silahli katliam neyse türkiyede tecavüz o. bitsin su artık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Çok garip ya. Biraz sıkıldım, çünkü yapacak pek bir şey kalmadı artık. 16'sına kadar beklerim, sonra hiçbir şey kesin değil. Yine bir şeyler olacak yakında ya, her şey iyi de zamansız mal gibi kalacağım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kalp kalbe karşıymış. Ama aslında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Koyayım iyi bir insan olmama afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ulan bi ay boyunca kimse aramaz, sonra herkes aynı gün için bir şeyler yapalım der. Nasıl denk getiriyosunuz, aranızda gizlice anlasiyomusunuz nedir yani? FFFFUUUUUUUUU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 okuldaki insanlar bana jesus, aragorn falan diyince hoşuma gidiyor ama çaktırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu saatte ne izlenir ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 zencili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 will smith in güzel bi filmi izleyim, sağol karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 i am legend iyi gidebilir, iyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Pokemona sardim Gotta catch'em all Pokemon!! Ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yav hacı hem gel diyon, sonra da o plan var bu plan var. sokayım planına afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 babasının ofisiymiş gibi klimayı sonuna kadar açıp sağımın solumun tutulmasına sebep olan beyinsiz evlatraına kolumu bacamı monte etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ayrıca yine babasının servisiymiş gibi arkadan bağırıp müziğin sesini açarmısınız diyen kahpeleri de hunharca dövmek istiyorum. Ben mecburmuyum ulan Murat Ceceli dinlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yapacağım işe de sıçayım yapacağınız işe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 biraz hızlı oldu sanki, frenleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 içimden bi ses çok yanlış bi tercih yaptıgımı söylüyor ya hadi bakalım. yakında çıkar kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 insan telefonu açıp direk "ama sen ukalalık yaptın" diye başlarsa konuşmaya, karşıdakinden ne gibi bir tepki bekleyebilir ki te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ulan hep mi hislerim doğru çıkar ya. Sictin kırmızısı bir duruma doğru yol alıyorum bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mavi o mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ya işte benimki kanlı sdfg. Maviden de beter. Ya copry sana bi ara bişeler danisabilirim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bazen aynı olmasa da, farklı bir günü hatırlar. Mutlu bir yüzü, farklı olsa da. İskelede yanından geçer, ona gülümseyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yarın pub gibi bir yere gideceğiz de, acaba önemli bir maç falan var mı merak ettim:D ana baba günü oluyor da o günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 vampirler tıslamasın filmlerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar