Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 içinde karakter olmasına gerek yok silicem zaten. bnet accountla trade edilir ( wow + diablo 3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 wowda panda var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yok, en son wotlk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 trade olayı iyiymiş. gw'ye yetemeyen wow'cu bi yeto olsaydım anında takaslardım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 d3 falan da var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Xenocide said: trade olayı iyiymiş. gw'ye yetemeyen wow'cu bi yeto olsaydım anında takaslardım valla. ahahahahhahahahhahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 WoW paket değilde, MoP key varsa takas ederim. Yada 65 TL nakit de kabulümdür. GW2 Türkiye sayfasında referans sorunu hiç mi hiç olmaz. Kafana yatarsa PM at telefondan falan görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Tüh sc+diablo olsa tam bana göre olurmuş :( sc arıyorum bende. çünkü hem diablo hem wow ikisinide kasmıyacağımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 2-3 kişi çıktı 50tl veren ama bir türlü olmadı yahu 50tl ye fitim bu arada @masticore sc2 zaten f2p olucak dımı? ucuz bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Diablo icinde birsey varmi peki ? Yuksek lvl karakter fln... Kasacak zmnim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valla geçen darejedi bişiler kasmıştı yanlışım olmasın ama 40-60 arası bi hunter var işte var 3-5 bişiler bilmiorm ki. şey yapalım, ben verim benimkiyle oyna sen ver seninkiyle oyniyim takılalım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya bu gw 2 de accounta bağlı maili değiştirme yok çok kullanışsız olmuş gw accountu satmak zor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar