MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bu nedir? Bugün torrent'de gördüm.. http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2971/Ultima.Online.Samuri.Empire.2004.Drull-Tezz[bincue]-rar.torrent[signature][hline]
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 LBR ya da AoS gibi bir expansion pack. Yeni grafikler, harita vs. vs... Bilgi için uo.com ya da uo.stratics.com[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Açılmıyor...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
ShaR-TeeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 http://uo.stratics.com 'dan bilgi alınabiliyor.Ben şu an girdim.. Saygılarımla [Bu mesaj ShaR-TeeL tarafından 07 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 *! kafası karı$ır*[signature][hline]Kral yokken soytarılar coşar,güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yanlız uçar...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kafan neden karıştı? yardımcı olmaya çalışalım?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 forumda arama yaparsanız bilgilere ulaşabilirsiniz. sayın EA'nın UO'yu Sims serisine benzettiğine bir işaret olan oyun genişletme pakedi. mul dosyaları ile oynanmış gayet standart, herkesin yapabileceği birşey..[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 e peki indirip kursak mıki? aosa mı kurmak lazım second age mi?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Genor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence Başlı başına yeni bir pack de olabilir,LBR ye expansion pack'de olabilir.Bende indirip baktım dikkat ederseniz www.eagames.com dan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Kendi evinizi kurmanız artık scplerle değil oyunun içinde size ek olarak sunulmuş.Yeni guild ve alışveriş sistemleride mevcut.Ayrıca arkadaşlarımızın belirttiği gibi yeni bir map oluşturulmuş ilgi çekici...Bence yakın zamanda kulllanılması gerekilen bir paket.Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Öne çıkan mesajlar