Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Bas-Konuş

zgrw

Öne çıkan mesajlar

Avea gaza gelip çıkartması üzerine türkcellde halka açık hale getirmiş , hepinise hayırlı olsun :) http://www.turkcell.com/index/0,1028,92608,00.html[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ikisinden biri patlıcak ama bakalım hangisi?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

Chatlat!, Java uyumlu cep telefonunuzda çalıştırabileceğiniz bir mesajlaşma ve sohbet uygulamasıdır.

Tamamen ücretsiz olan chatlat! ın en büyük özelliği, telefonunuzun GPRS bağlantı özelliğini kullanarak, mesajlaşma imkanı sunması ve sınırlar olmadan sohbet keyfi yaşamanıza olanak sağlamasıdır.

Mesajlarınıza resim ekleyebilir, genel ve özel resim galerileri oluşturabilir ve arkadaşlarınızın sizin galerinizi gezmesini sağlayabilirsiniz.

Chatlat! , Java uygulaması olması sayesinde bir çok telefon marka ve modelini desteklemektedir, bu da size olabildiğince çok arkadaşınızla ucuza sohbet edebilmenizi ve daha kolay yeni arkadaşlıklar kurmanızı sağlar.

Basit yapısı sayesinde Chatlat!, chatlama problemlerinize kökten çözüm buluyor! Çatlamamak için, çabuk chatlatın!

www.chatlat.com

ps: Tam konu dışına reklamını yapacaktım ki bunu gördüm. Şans olmuş..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

symbian 7 olan her telde çalışır
6600 7610 ngage gibi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...