Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 starcrafta mmo dediğiniz yetmedi, bide piramitten ban yiyceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Memphis said: abi iyide onları oynayan yasıtlarnız deilki 13-14 yasındaki bebeler abi pardon ama ben 13-14 yaşındayken morrowind, thief, uo felan oynuyodum lan bunlar nedir? hatta kaldı ki ben bile eksiğim yani, buradaki çoğu kişi baldur's gate, icewind dale falan oynamış adamlar o velet yaşlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 10 yıl oyunca ortalıkta bu kadar aptal oyun yoktu ki oynayalım, şanslıyız biz. 25+lar daha da şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mmo'yu o dedi ben demedim.Onu banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 13-14 diyorsunuz, işte aramızda adamlar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 13'ü ben alayım 14 o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çıkış tarihi mart 2013 CE: http://www.abload.de/img/gmusksc2hotscecontentg9run.jpg pr: http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?id=7849184 kapak: http://i.imgur.com/gyrZE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 starcraft 2 diye aratmış copy paste yapmış asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Kapak çok tırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şuna ağır bi gönderme var diyecem yalnız captain obvious. yine de atıyorum. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/89/Brood_War_box_art_(StarCraft).jpg/250px-Brood_War_box_art_(StarCraft).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Tırt olan tema değil zaten, VİYUV VİYUV PARILTILI IŞILTILI KERRIGAN tripleri. Call of Duty fanbase'i miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kerrigan biraz daha parlarsa dijital olcak 2. expansionda artık heralde, virüs falan olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 baskıda solar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 PastorOfMuppets said: Tırt olan tema değil zaten, VİYUV VİYUV PARILTILI IŞILTILI KERRIGAN tripleri. Call of Duty fanbase'i miyiz? hatun psyker la, hatta en baba psyker cok sağlam toss abiler dısında. oyuunda iki route olucakya, ya psyker yada zerg queen ağırlıklı falan olucakmıssın işte. maviş maviş toss saykisi parlıycağına, lamer zerg moru parlasın np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 CE'de flash disk yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Haydaaa. said: maviş maviş toss saykisi parlıycağına, lamer zerg moru parlasın np Biz hep delikanlıyız, parıltımız şanımızdandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tabiki, TOSS GIBI PARLAYAN ZERG ISTEMEYUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şu efor warhammer oyunlarına harcansa aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 warhammer istiyosan oytutrucan boyıycan ordunu gidip oynıycan. baska türlü warhammer olmaz. en cok chaos gate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Boyayamaz ki, o bahsettiği eforu kendisi vermeye hazır değil çünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 titanlardan veya land raiderdan ufak şeyleri boyayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 warhammer ın turn based bilgisayar oynu çıksın dişye arzuladım senelerce de kimse uraşmadı anasınıs atıyım. Magicin var cillop gibi hemde freeware bi sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Haa mousepad'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar