Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 inyourmind said: Yahu abartmayı ne kadar çok seviyorsunuz.İnternette karakter build'leri var beğendiğini uygula skilleri talentları ona göre aç.Bu kadar basit.Sonrası wasd 123456 bu kadar.Starcraft'ta okuduğun buildi o an maçın durumu ve gidişatına göre uygulamak bile kaç maç atıp elini alıştırıp buildi anca o zaman uygulayabilmene bakıyor.Starcraft öyle bir günde oynanacak oyun değil.MMO lan 1-2-3-4-5 spamlıyorsun gerisini karakter yapıyor zaten. bakin arkadaslar, learning curve olayi ile "derinlik" meselesini birbirine karistiriyorsunuz her zamanki gibi. daha zor ogrenildikleri icin mmorpg lerin rts lerden daha ustun ya da daha derin oldugunu iddia falan etmiyorum.Zira bir seyi ogrenmenin zor olmasi derin bir oyun oldugu anlamina gelmiyor. mmorpg ler herhangibi bir tanesini bir kerecik ogrendikten sonra high ende gelindiginde gram beyin gerektirmiyor, dogrudur, ancak ogrenme asamasi, interface vs daha karisiktir. o yuzlerce talent bir halta yaramiyor olabilir, ancak cookie cutter build ne ogrenmek bile yeni baslayan adama haftalar aliyor, talentlar fix rotasyonda 1-2-1-2-1-2 olabilir, ancak adamin once "rotasyon diye bir sey varmis acaba nedir" diye sormasi haftalarini aliyor. kastettigim olay hangisi ustun falan olayi degil ya da hangisi sonunda daha zor degil. hangisini ogrenmek daha zor olayi. elin hizlanmasi, taktik gelistirmek, micro management falan derseniz, o ogrenmek ile alakali degil, ustalasmak ile alakali. mmo larda ustalasma gerektiren kisim yok, dogal olarak ezbere is yapilan bombos oyunlar oluyorlar sonunda, rts lerin ustunlugu bu noktada basliyor. yahu yazilanlari okuyorum, tipik paticik agzi hepsi, yazik lan, bir dovmediginiz kalmis. once ben ne yazmisim bir okusaymissiniz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 crasher said: Bilgilendirme için teşekkürler. Fazla MMO delisi ve bilgi sahibi değilim. Yalnız sanırım senin bahsettiğin MMO'Dan ziyade MMORPG oyunları (Benim bahsettiğim daha çok MMO'lardan LOL, DOTA vs.) merhaba, evet mmorpg kastetmistim ben, genelde mmo derdik eskiden hep, o nedenle yanlis anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Hepsini okumadım da mmorpgler RTSlerden karmaşık denmiş ,nasıl ya ? Birinde full ezber mekanikler ,standart random içermeyen olaylar aksiyonlar ,diğerinde tamamen oyuncu bazlı ,her an değişebilecek değişkenler var ,RTS > pvp yani sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şurda yapılan karşılaştırmaların 100%'ü yanlış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Boş iş mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hsyır değil. mmo= massively multi player online starcraft max 8 kişi, ve her mac kendiş içinde bitiyo. multiplayerla mmo arasındaki deavasa (ooo pun!) farkı atlamaylım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Of o gamex ne öyle ASDASŞDFKSDFS DFSD FG F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ aynı kefene koymak değil kefeye koymak. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ aynı kefene koymak değil kefeye koymak. :)-D Ben kefene koyuyorum işine gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ allahım bu nedir? gw2, wow, dota2, D3, planetside gibi oyunların listenin sonlarında olması, ama ARAF ONLINE, KAFİR ONLİNE, SON SİLAH, AV MEVSİMİ falan bunların ilklerde olması. oy verenleri ip'den tespit edip infaz etseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Lol, dota gibi oyunlar mmo değil bu arada, moba (multiplayer online battle arena) diye geçiyor onlar mmo ile alakası yok bir tarafınızdan element uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sert çıkışlar yapmayın böyle küçük ama nördçe konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 en iyi mmo WOLF TEAM cCc kurt cCc sdghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 he bi de av mevsimi diye alt başlığı varmış ahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Silphatos said: en iyi mmo WOLF TEAM cCc kurt cCc sdghjklş EMEMEO DEĞİL O FEPESE UYDURMAYIN YA UYDURMAEYIENĞN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şu 2 lilerin de 1. leri yok di mi bu arada metin2 cengizhan2 sonsilah2 bi de http://gamex.com.tr/award/en-iyi-yerli-oyun/ jadde 281 culpa innata 2 oy ya nerden gösterdiniz abi bu siteyi, önce gülüyordum ama şu son sıralamayla türklüğümden utantım resmen yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 türklerın büyük bir kısmının ne kdar zevksiz bir oyuncu kitlesi olduğunu özetleyen bir anket olmus valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ondan sonra abi niye us serverındasın sen öle tek başına diye soruyorlar, sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi iyide onları oynayan yasıtlarnız deilki 13-14 yasındaki bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ aynı kefene koymak değil kefeye koymak. :)-D Ben kefene koyuyorum işine gelirse... Ben ve benim gibilerin kefene koyduğunu söyledin şimdi de kendinin kefene koyduğunu iddia ediyorsun nasıl bir çelişki bu???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ajahahahahadgh abi tartışmaya bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ aynı kefene koymak değil kefeye koymak. :)-D Ben kefene koyuyorum işine gelirse... Ben ve benim gibilerin kefene koyduğunu söyledin şimdi de kendinin kefene koyduğunu iddia ediyorsun nasıl bir çelişki bu???? Kefenception.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Micton said: inyourmind said: Boş iş mmo. starcraft da bir mmo. :)-D İşte senin gibiler yüzünden böyle listeler çıkıyor ortaya.Her oyunu aynı kefene koyduğunuz için... http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ aynı kefene koymak değil kefeye koymak. :)-D Ben kefene koyuyorum işine gelirse... Ben ve benim gibilerin kefene koyduğunu söyledin şimdi de kendinin kefene koyduğunu iddia ediyorsun nasıl bir çelişki bu???? Kefenception.:)-D I believe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar