FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 slm wendigo supersn eline aklına saglık sndn 2 sarkı rica etcm calarsan ck sewinrm suan izmirdym universite olayı ewdn uzak yani bnm için ezginin gunlugu-1982 veya blind guardian-the bard's song calabilirsn ck sewinrm kolay gelsn[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ah ulan ah sevdan bir ates oldu bende..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 konya halki için konyalımı isticektım ama lısttede yokmuş:) Napalım bizde; modjo-lady veya bandareyi istiyelim.Çalmayan bjkli olsun...Seslere duyabılıyorum nayır nolamaz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ck saol wendigo..[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yav bu ne bicim sarkidir.Cavur sarkilari cikip duruyo yetti canıma tak etti yeter bea.CingeN gibi dinliyoz.CAL OYNAK BISI . ( TURKCE OLSUN ) yawwwwwwwwwwwwww ....... !!!!!!!!!!!!! Wendigo GARDAŞ BAK BU TOPICE !!!!!!![signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya şu teomanın "her zman kaybetitk senle ben" dediği şarkının ismini bilen var mı bi zahmet yazsın ya kime sorsam unutmş ben de unuttum...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: By_frikik, 07 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: konya halki için konyalımı isticektım ama lısttede yokmuş:) Napalım bizde; modjo-lady veya bandareyi istiyelim.Çalmayan bjkli olsun...Seslere duyabılıyorum nayır nolamaz:p Konya n yaptı?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: micha, 07 Kasım 2004 21:59 tarihinde demiş ki: said: By_frikik, 07 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: konya halki için konyalımı isticektım ama lısttede yokmuş:) Napalım bizde; modjo-lady veya bandareyi istiyelim.Çalmayan bjkli olsun...Seslere duyabılıyorum nayır nolamaz:p Konya n yaptı? Öptüüüüüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 5.fenerli olcaksın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 iyi yayınlar wend.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 2-2 berabere kaldı neyse yeri bura degil zaten.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: micha, 07 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: 2-2 berabere kaldı neyse yeri bura degil zaten. bencede espiri yapıyordum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tekrar tekrar saol ii yayınlar wendigo[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 http://radyodinle.com/# bakın alternatif adresler de var bana kızıyosunuz ama ben yayından memnun olmayanlara onur fm i tasiye ediyorum daha napıyım.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: armra, 07 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: http://radyodinle.com/# bakın alternatif adresler de var bana kızıyosunuz ama ben yayından memnun olmayanlara onur fm i tasiye ediyorum daha napıyım. biz gayet memnunuz sana yol gorunmus. kendin diyorsun..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Jon Bon Jovi - Blood Money.mp3 böle beleş beleş istioz ama napalım:) Ama diyorsan türkçeyle dvm edelım; Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş parçasıda uyar.. Yönetmen sensin biz ise izliyici bizi uyutma pls:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 608. 3 Doors Down - Here Without You (3:58) Bu olabilir mi abim?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 memnunsan öyle kal sağa sola seni alakadar etmeyen şeylere atlama! "gm lapin" lik mi var nedir![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Krolar ama para onlarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 neyse. [Bu mesaj micha tarafından 07 Kasım 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: micha, 07 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki: seni bi yörünge dişina alsak [Bu mesaj micha tarafından 07 Kasım 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Bi lapınlık yapma bırak mod degılsın bişe degılsın. [Bu mesaj By_frikik tarafından 07 Kasım 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 pişt kavga etmeyin...... editledi micha uzatmayın sizde ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 frikik simdi bana attırcan golu.benim onu uyarma gibi bir lapinlik yapmamam gerekiyorsa.bu soyledigin lafıda bana soylememen gerek.bilmem anlatabiliyormuyum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Wendigo, 07 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: pişt kavga etmeyin...... editledi micha uzatmayın sizde ;)= oraya gelmiyim :) ehuea tmm *susar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Lexius, 07 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: daldrımayın ortamaaa layn :D æhæh radyoyu basariz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar