DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nih! Gine Ben =oP Bende kurtulamicaksınız bugün =o) http://www.diablesse.net/playList.htm[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehhee bak ya =P[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Welcome welcome...[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ooo, takımı topluyoruz galiba, tıpkı eski günlerdeki (dün) gibi :p[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 204. Bon Jovi - Tokyo road Diyerek günün ilk isteğini yapim bari :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tüh ilkini kaçırdık güzel kadın vokalli bişide gelmiyo aklıma artık ya biriniz öyle bi istek yapsın yada wjyimiz seçsin bi dene benim için (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dünkü gibi bunalım şarkılar isteyeni zopalarız. Neşeli takılacaz bugün :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 efet hazır enerjimizde tamken coşabilirik hehe..[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Benimki tam dğeil valla, çalışıyorum sabahtan beri, ayrıca hastayım. Boğazım ağrıyo ateşim var ve hala çifte midterme koşuyorum :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aha doru midtermin var dimi.. Ossun canım diablesse güzel bişiler çalar bize en azından neşemiz yerinde olsun sanada geçmiş olsun tabi :-)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 H.I.M - Pretending diabcan[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 vize1 ' leri bitmis biri olarak bunu doyasıya kutlamak istiyordum sansimada Diablesse apla onlinemis... :D Off... ne guzel yaw vizeler bitti bi hafta erken (kafa tatili) yaparak ist'e ordanda bursaya ohhh... neyse yayın akisina gore uygun bi zamanda 442. Duman - istanbul.mp3[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 madem turkce... 675. Mor ve Ötesi - Ask icinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bi denede benden madem.. 495. Gece Yolculari - unut beni.mp3[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Teoman'ın şu "her zaman kaybettik sen ve ben" diye bi şarkısı vardı ismini bilmiyorum belki ismi de budur. Onu bi çalabilir misin diab?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ismi o değilde isminide hatırlayamıyorum hehe ilginç.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ahah Diab da hatırlayamadı o da güsel...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 =p ne diim şarkıda var bi gariplik demek ahu..[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tiaptan özür dileyerek zıplıyorum bir anlık dalgınlık sonucunda direk ÖMSye sazanladığım için. tabi playlistede bakmak aklıma gelmedi insan 8 tane makina kurunca otomatikman folofo$ moda gelebiliyor. Şebnem Ferahtan Vazgeçtim dünyadan ve ondan 1-2 parça sonra Rammsteinden Feuer Frei istesem aç gözlülük yapmı$ olurmuyum acep.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hmm radioheadden bişiler istiyicektim ama sade 3 parçalarını grünce cız etti içim =P Paranoid Android istiyelim bari, en kısa zamanda diskografilerine sahip olman dileğiyle =))[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır" M.Kemal Atatürk no paranoia@ montezaus ##Beneath The Ground ###Viva La Résistance!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ayrıca en kısa sürede Playlistini geni$letmen dileği ile biraz kısıtlı olmu$ diyorum $ahsen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 muse istiyorum ben..... sen bilirsin hangisi oldugunu canım (L)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 diablesse steve miller- serenade patlatsan hani cossak....[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yeni hdd için tebrix.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben gene herhangi bir Loreena McKenitt şarkısı istiyorum =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar