Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 07/11/2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimki tam dğeil valla, çalışıyorum sabahtan beri, ayrıca hastayım. Boğazım ağrıyo ateşim var ve hala çifte midterme koşuyorum :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
vize1 ' leri bitmis biri olarak bunu doyasıya kutlamak istiyordum sansimada Diablesse apla onlinemis... :D
Off... ne guzel yaw vizeler bitti bi hafta erken (kafa tatili) yaparak ist'e ordanda bursaya ohhh... neyse
yayın akisina gore uygun bi zamanda
442. Duman - istanbul.mp3[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Teoman'ın şu "her zaman kaybettik sen ve ben" diye bi şarkısı vardı ismini bilmiyorum belki ismi de budur. Onu bi çalabilir misin diab?[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
tiaptan özür dileyerek zıplıyorum bir anlık dalgınlık sonucunda direk ÖMSye sazanladığım için.

tabi playlistede bakmak aklıma gelmedi insan 8 tane makina kurunca otomatikman folofo$ moda gelebiliyor.

Şebnem Ferahtan Vazgeçtim dünyadan ve ondan 1-2 parça sonra Rammsteinden Feuer Frei istesem aç gözlülük yapmı$ olurmuyum acep.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hmm radioheadden bişiler istiyicektim ama sade 3 parçalarını grünce cız etti içim =P Paranoid Android istiyelim bari, en kısa zamanda diskografilerine sahip olman dileğiyle =))[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır"
M.Kemal Atatürk

no paranoia@ montezaus

##Beneath The Ground
###Viva La Résistance!!
Mesaj tarihi:
muse istiyorum ben.....

sen bilirsin hangisi oldugunu canım (L)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
ben gene herhangi bir Loreena McKenitt şarkısı istiyorum =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...