Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın Bende gülmedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 öldü öldü diye diye öldürdüler adamcağızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 en sevdiklerimden Gönül dağı yağmur yağmur boran olunca Agar can ozume sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Yaralar sinemi yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden gel olmazsa varılmaz Rızasız bahçenin gülü derilmez Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar oy yar *dost yoluna can verilir, ölünür uzak yoldan canan için gelinir göz göze gelince hemen bilinir gönül bir olunca hal gizli gizli* Yol gizli gizli Yol gizli gizli Yol gizli gizli Yol gizli gizli Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin ogu cana batarken Cümle alem gafletinde yatarken Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Cümle alem gafletinde yatarken Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar oy yar gel gizli gizli gel gizli gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HCRTZgD_RyQ Ben de sözlerini yazayım. Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gönülüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sen oldun kahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Garibim can yıkıp gönül kırmadım Senden ayrı ben bir mekan kurmadım Daha bir gönüle ikrar vermedim Batınım sen oldun zahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5Vqf1JNTvuY Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görünce dünyaya gönül verdin mi Kimi böyük kim böcek kimi kul marak edip heçbirini sordun mu Bunlar neden nedenini sordun mu İnsan ölür ama uruhu ölmez Bunca mahlukat var heç biri gülmez Cehennem azabı zordur çekilmez Azap çeken hayvanları gördün mü Insandan doganlar insan olurlar Hayvandan doganlar hayvan olurlar Hepiside bu dünyaya gelirler Ana haktır sen bu sirra erdin mi Vade tekmil olup ömrün dolmadan Emanetçi emaneti almadan Ömrüyün baginin gülü solmadan Varip bir canana ikrar verdin mi varip bir cananın kulu oldun mu Garip bülbül gibi feryat ederiz Cehalet(cahiller) elinde küskün kederiz Hep yolcuyuz böyle geldik böyle gideriz Dünya senin vatanin mi yurdun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 allah rahmet eylesin. önemli bir insandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1ACAA5pz-3c&feature=player_embedded Aşkın beni deleyledi Yaktı yaktı kül eyledi El alemi kul eyledi Yar beni beni Mecnunum sahra içinde Yunusum derya içinde Eyübüm yara içinde Sar beni beni Aslı'ysan Kerim'i bul Derde derman vereni bul Garip gibi viranı bul Sar beni beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar