Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Siz siz olun kaskoyu yaptırın. Sonra meeeler durursunuz benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 turkiyede kaskosuz gezmek delilik. gecmis olsun derdim ama , gecmis zaten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Aynen öyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Resimler yarına gelecek servisteki görevliler çekmişti, hoş hata bende o yüzden kızamıyorum da. Gram hata olmayan 2004 model Astra ya öpücük gibi kondurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Fazla bir zarar yoktur umarım, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kaskoyu yapıyorlar ki aracı görmeden resmi kayda geçemdiyse agaca gömdüm deyip ver servise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kaskosuz bisiklet bile sürmem abi. durup dururken neler oluyor emenikkeey. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Iyi yanindan da bak, Zaten modeli gecmis, yenilemek icin bahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Trafik sigortası kapsamını aşan bişey mi? Gerçi hata bende de demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 [img[http://imageshack.us/a/img706/8351/20120922233028.jpg[/img] Fotolar, ters çıktı niye bilmiyorum düzeltemedim. Demin usta aradı ön tampon kaporta işçiliği 200 tl tampon kaynak, far ve tampon demiri düzeltme 100 tl şase düzeltme işçiliği 200 tl boya işçiliği (arabada bi kaç çizik yer daha vardı onlar da düzeltilecek), pasta cila, boya koruması 600 tl Hata bende çünkü kaza yapmadan 6 saat öncesinde alkol almıştım, her ne kadar ayık olsam da dikkat dağınıklığım vardı kabul ediyorum ve o esnada hatunla kavga ediyordum. Kazaysa benim kavşakta sağ taraftan gelen araca yol verip adamın yanımda durması ve ben her ne kadar biraz hareket et yolu göremiyorum desem de etmedi. Ben de iyice öfkelenip gaza basıp sola dönecektim ana yoldan gelende perdeleme yüzünden benim yola çıkacağımı görmemiş doğal olarak ben de onu. Adam yine iyi kapıdan ya da direklerin ordan geçirmedi o zaman büyük sıkıntıydı. Neyse özeti alkol aldığınızda ya da hatunla kavga ederken araba kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bisi yok ki haci arabada? Biz de bisi sandik. Discoverynin falan aynasi ciziliyo 750 lira bayiyosun aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bütçe meselesi, benim için gider kısmında olmayan bi kalemdi sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Orasi oyle tabi de isyan edilecek buyuklukte bi kaza degilmis onu diyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben kasko yokken ön tekerler patladı şans ya işte türkiye yolları. karşı yola geçtim, 8000-9000 masraf ödedim. öyle bişey sandım. o günden beri kaskosuz dokunmam bile arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yok ben de araba çıkar çıkmaz yaptırıyorum kaskoyu olmayacak böyle. Bakalım ne kadar prim çıkartıcaklar. Esh said: Orasi oyle tabi de isyan edilecek buyuklukte bi kaza degilmis onu diyorum (: Benim isyanım farklı, şirket aracında nasıl olsa filo arabası diye yapmadığım cambazlık yok, tamam marifet değil biliyorum, yanlış bir şeyde. Ama gel gelelim kendi arabamda emekli Kerem gibi kullanmama rağmen kaza yapmam problem bir de 5 senedir araç kullanıyorum ilk kazam belki ondan da olabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam, Bence alkolün bünyeden atılmadığının kanıtıdır o fotoğraflar :P Şaka bir yana; bence çok ciddi ve aracın değerini ssıfırlayacak bir şey yok. Boyadan 600TL bana fazla geldi. Şase düzeltme dediği neymiş çok merak ettim, pek şaselik bir şey yok sanki ortada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şasi düzeltme olayını ben de bilmiyorum, işi bırakıp gidemedim bende iyi deyip geçtim. Tampon demiri kamyonet sıyırdığında şaseye mi zarar vermiş öyle bir şey diyordu usta. 600 tl nin içinde pasta cila ve boya koruma başka derin cizikler falan da vardı onları da kapatacak sadece kaporta boyama olayı değil. Arada kaptırmış olma ihtimali de olabilir çok işim düşmediği için bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sase tamiri diye opmusler gibi geldi. Hangi arabanin sasisi oyle bi ufak olaydan zarar gorur ki, cherry mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şasisi tampondan başlayan bi araç var mı hummer dışında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 resimlere göre bişey yok her iki tarafında cebinden para cıkmadan trafik sigortasının karşılaması lazım ama acemilikten heralde tutanak falan tutmadınız kendiniz yaptırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Özcan %100 ben suçluydum orada o yüzden ses çıkartmadım tutanağı da ona göre düzenledik öteki türlü ya %50 %50 karşılanıcaktı, ki adam buna itiraz etti direkt çok caz yaptı. Ya da 2 araba daha vardı bizde onlardan birinin sigortasını patlatıcaktık. Reasürans şirketi durumu uyanır diye ona da cesaret edemedim. Şasi olayına arkadaşım baktı bugün ve o da yamulduğunu söyledi adamın kapı benim tampon demirine girdi kaza esnasında o da şasiye kadar gitmiş ki araba çarptığında benim araba biraz sağa doğru attı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o resimdeki hasar ile nasil sase hasari var benim hala aklim almiyor. tampon demiri 10 metre mi sizin arabada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bana söylenen bu, ha işin gövde kısmından zerre anlamam. Adama daha önce de başka bi araç için gitmiştik adama güveniyorum, açık konuşayım güveniyorum diye uzun atlamış da olabilir. Sonuç olarak aracın başında duramadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Selam, Ben Corsa'ya, hapşırırken durduğunu fark etmediğim için son anda uyanıp direksiyonu kırarak sağ arka köşesine benim A4'ün sol far yıkamasının oradan gömdüm. Corsa'nın dötü kalktı ve sağa doğru döndü, durdu. Bende airbag falan açılmamıştı. Rapor tuttuk, onun tampon içeri gömülmüştü ve bir de bagajın tabanı köşeden içeri kıvrılmıştı. Bende far yıkama pompası haşat, nozul gidik, far kulakları kırık, tamponun alüminyum babası yerinde sağlam durduğu için tamponun içeri kıvrılmasından ötürü tamponda iri bir yırtık, tampon köşe kulaklarında kırık vardı. Babalar alüminyum olduğu için genelde darbeyi onlar sönümlüyor. Ayrıca babaların önünde tamponun içinde boylu boyunca bir alüminyum profil daha oluyor. Adamın şaseden kastı, o profilin tutturulduğu sac parçaların darbeden olayı bükülmüş olabileceğidir. Senin darbenin yandan olduğunu düşünerek, babaların yan darbeden dip noktadan dönmeye çalıştığını farz ediyorum. Hani fotoğraflara bakınca bir şey yok gibi ama olma ihtimali de (düşük olmak kaydıyla) mevcut. Bu da senin far ve tampon takıldıktan sonra hizalarının kayık durmasına neden olacaktır. aracın ana şasesiyle ilgili bir şey değiller, kafan rahat olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar