OffChu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yeni yama ile birlikte gelecek. http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=10521&p=1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gayet güzel ama taurenlerden plainsrunnigi kaldırmıslar galiba zaten hatalıya benziyordu onun yerine binek olarak kodolar getirilmiş taurenler aslında kodoya binmek ayrı bir zevk ama[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 valla kodo dediğin en yavaş hantal yaratık olması lazım bu camiada :) ama biraz hızlandırırlar artık euhe ne anlamı kalır yoksa mounth un[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım :) http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bunların genleriyle oynarken daha küçük ve ince yapmışlar. O sayede hızlı koşucakmış.. Orc Blood Fury: Activate to increase Strength Hardiness: Increase resistance to stun & knockout effects Command: Pet melee damage increased Axe Specialization: Increase to Axe skill Undead Will of the Forsaken: Activate to become immune to fear, sleep, and charm effects Cannibalize: Increase health regeneration while consuming a corpse Underwater Breathing: Underwater breath increased Shadow Resistance: Increase Shadow Resistance Sanki bana Orc Warlock daha iyi geldi gibi. Ne dersiniz? [Bu mesaj McsPeyn tarafından 05 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 savasin ortasinda ceset yiyebilicem artik *! ham ham ham*[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 undead çok çekici, davayı her an satabilirim :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Orc lari axe almaya zorlamislar olmamis.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 "Pet" kullananlarda orc daha iyi gibi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 undead zevkli olabilir cannibalize olayı süper olmuş.night elf in wisp ve cücenin trasure find özellikleride güzel[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 undeadler gercekden cok iyi tip olarak cok sirin kosuorlar cok karismalar arti UNDEAD ROCKS! LVL:8 undead warrior actim 9. serverdaiz nick BlackDagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bide uykusuzluğun ne gibi zararları var oyunda ?? yada bi etkisi varmı dinlenirsem daha iyi experince alabilceğimi söyledilerde[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 normalde %100 experience ama inn'de dinlenirsen %200 experience oluyor.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Oyuna rouge olarak basldım ( server 9 elf rouge) ve ok kullanmak istiyorum, ama ok satan kimseyi bulamadım, vendorlarda varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: BlacKDagger, 06 Kasım 2004 01:40 tarihinde demiş ki: undeadler...cok sirin kosuorlar... abi undead nasıl şirin olur yaa...onu bırak nasıl şirin koşar :P *!Forza Nightelf!*[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: batu, 06 Kasım 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Oyuna rouge olarak basldım ( server 9 elf rouge) ve ok kullanmak istiyorum, ama ok satan kimseyi bulamadım, vendorlarda varmı? Ok kullanmak istiyorsan Hunter olucaksın[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 resmen 3. karakterim olacak olan troll rogue u bırak dwarf rogue ol demişler bana adamlar :) hazine sandıklarını görebilme oha humanlarıda kılıca şeyetmişler hmm neyse baltam ve ben ayrılmayız :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hep ya undead ya da orc warlock olucam derdim. Geçenlerde bi orc warlock bi de gnome warlock videosunu izledim. Horde ortamları çöl, dağ taş sürekli. Alliance ortamları ise şehir-orman gibi iç açıcı mekanlar. Alliance tarafında da Warlock olunması zor olduğundan bir anda kararsızlık durumuna düştüm. Yardım istiyorum![signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 "Alliance tarafında da Warlock olunması zor olduğundan" neden zor?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Enginar, 06 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Orc lari axe almaya zorlamislar olmamis. sankiş ork olup axe almıycaksın gibi? Hic olmamıs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Şu dwarflardaki stone from W3 teki avatar gibi birşeymi acaba ayrıca horde tarafından orc tam savascı ırkı olmuş özellikler çok güzel şaman içinde tauren iyi gibi geldi herbalisme extra veriyor falan iyi olmuş gerçekten.Warlock içinde undead iyi gözüküyor ayrıca trollerde mızrak fırlatmaya başlayacak anlaşılan güzel gelişmeler gerçekten[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Efekti benzıyor baya, o avatar durumu ıste, yalnız madem taş olduk defance da artsaydı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 efekti nerde gördün?? oyuna ekledilermi? ps:yaw cüce madem cücesin neden ork resmi duruyor?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Undeadlerdeki fear, shadow resistance olaylarına gelemem ben. Karşımda X classı gördüğümde kaçmak zorunda kalmak istemiyorum. Undead Warriorları uzak tutucak hiç bi büyü olmadığından kaçmak dışında seçenek kalmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Cuce, 06 Kasım 2004 20:51 tarihinde demiş ki: Efekti benzıyor baya, o avatar durumu ıste, yalnız madem taş olduk defance da artsaydı evet ya defansta artmalı.peki dezavantajı fln varmı stone formun?yavas hareket etme mesela?yoktur isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Basıosun resistance'ın artıyor işte. Götürüsü yok. Genel olarak cücelerin özellikleri düşünülerek hazırlanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar