elma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya bu konu benim aklımı karıştırıyo. sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. şimdi bi test oluyoruz ya da sınava giriyoruz öğrenci olarak. burda bizim aklımızı kullanmamızı - başarımızı , yani kısaca bilgimizi falan ölçüyolar. ya da bi iq testine girip cıktıktan sonra sana iq n şu kadar falan diyolar. insanlar beyinlerini ve zeka kapasitelerini akıllı olma durumlarını doğuştan mı getirirler. yoksa duygular ve emorional quantitiy (E.Q) dedikleri zımbırtı da rol oynar mı. cok zeki bir insan her zaman aynı olmayabilir. onu üzen şeyler vardır. hayatında iyi gitmeyen. ve bunları düşündükçe gerçek aklını ortaya koyamaz. arkaplanda sorunları vardır. ama normal bi insan rutin hayatı içerisinde okuluna gider gelir ve kafasını toplayıp kendini işine verir. başarılı olur. tam olarak konsantre olamayan ama zeki olduğunu bilen kafasını toparlayamayan insan da başarısız mı sayılır. bu onun zayıfı mıdır yoksa başka bişey mi ? umarım anlatabilmişimdir. cümleleri toprlayamadım tam kafamda da . sizden yorum bekliyorum.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 zaten sınavdakı basarın bılgılerın, strees ve sınav esnasındakı heyecanınla orantılıdır.ve cvp ım hayırdı onu orda snv da senın yapamaman yetersız olup olmadıgını belırtmez[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hangi kıstaslara göre oluyoruz ki o iq sınavını.. O sınavı hazırlayan adam benden zeki mi? Einstein mi hazırladı sınavı? Kimle karşılaştırıyorm ben kendimi? Onu hazırlayan adam mongoldu belki.. o yuzden mongol bir sınavda ben tam puan çıkardım. Kötünün iyisi olmak iyi midir? Ya da iyinin kötüsü olmak kötü müdür?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yani saçma bi konu bence..sonçta bu insanların bilgilerinin öss gibi bir tek sınavla ölçülmesi gibi bişey..[signature][hline]life won't be both hell and bliss, or it can be nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 e.q etkilermi bilmiyorum ama eğer bir insana yıldırım çarparsa(yada aynı güçte elektrik şoku verilirse) ve ölmezse beyin hücrelerinde %1 şansla hormonel bir değişim oluyormuş ve çook daha akıllanıyormuş.[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 En iyi zeka testi bile trafikte makas yapmak,iyi bilardo oynamak,zor durumlarla başa çıkmak-hayatta kalmak,bir kızla konuşmanın yanında sıfır kalır :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hemen sırtıma bi paratoner bağlayıp koşmaya başlıyorum açık bi alanda..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 LOGGED![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bende sole bır sey duydum kollarını acıp gunese yuzunu donup fotosentez yapınca yuzde ıkıyuz zekan artıyormus[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hatta otobüs kaldırıyorum.. Gidiş dönüş konaklama + paratoner 20 milyonTL / 20 YTL Goşun çarpılıp akıllanalım[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: namesiz, 07 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: e.q etkilermi bilmiyorum ama eğer bir insana yıldırım çarparsa(yada aynı güçte elektrik şoku verilirse) ve ölmezse beyin hücrelerinde %1 şansla hormonel bir değişim oluyormuş ve çook daha akıllanıyormuş. Bi adam vardı, 7 kere yıldırım çarpmıştı adama. Adam ne kansere tedavi buldu, ne soğuk füzyonu buldu. Geberdi gitti. Yaa yaa yaaaaaa.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 % 1 şans varmış zaten...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 07 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Hemen sırtıma bi paratoner bağlayıp koşmaya başlıyorum açık bi alanda.. Ozaman size Maratoner mi diyeceğiz bundan böyle? öghk iğrençti kabul ediyorum C.E nin sucu..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ahah bu topik Loggedlanacak kaynıyor be... Bir aylık Loglarımı çıkardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: namesiz, 07 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: e.q etkilermi bilmiyorum ama eğer bir insana yıldırım çarparsa(yada aynı güçte elektrik şoku verilirse) ve ölmezse beyin hücrelerinde %1 şansla hormonel bir değişim oluyormuş ve çook daha akıllanıyormuş. bir filmden cok etkilenmişe benziyorsun ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ıq testının tek sorusu Sırtına paratoner baglıcaz ve bos bır arazıde senı kosturca bunu sonucnda yuzde 50 oluceksın yada bu yuzde 50 lık kısmın yuzde 1 ı kdar bır oranla akıllanıcaksın bunu kabul edıyor musun etmıyor musun?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Razu yanliz mesajin super :D imzayla bütünleşmiş durumda :D :D Gerçekçi ol, imkansızı iste...:) imkansizi isteyip koşmaya devam :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ahah hıc o acıdan dusunmemıstım harbıden cok uyumlu :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bence önemli olan insanın olası durumlarda yapabilecekleri değil, o anda yapabildikleridir zira ülkemizde "ben istesem ... ama istemiyorum" diyerekten gezen insan sayısı nüfusa eşit[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 öss sınavı senin o soruları daha önce ne kadar çözdüğüne bakar. öss'den önce bol soru çözersin. öss sınavında senin o soruyu ne kadar hızla çözebildiğini hesaplarlar. IQ testi, sadece belli şeyleri algılamada çabukluğu test eder. 1, 1, 5, 3, 9, 4, ? gibi birşey koyarlar, abuk sabuk bir şekilde artan veya azalan sayılar. Hatta haftanın günlerinin baş harflerini koyarlar, P, S, Ç, P, C, C ? diye. Sen de o soru işaretini bulmaya kasarsın. Aklına gelmesi çok zor, işte ne kadar hızlı aklına geliyor ona bakıyorlar. Ancak zeka bir öss sınavıyla veya bir IQ sınavıyla çözülecek birşey değil. Bir çok tür zeka var, matematik, mantık, kavrama, duygusal, sosyal vs vs.. Bir ton zeka var sonuçta.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bonecrusher katılıyorum bi insan bi konuda deha sayılırken,başka bir konuda en enbesil adamdan bile embesil olabilir. yani iq testleri sadece senin bazı konulardaki algılama hızını belirler....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya zaten topıc acan onu vurgulamak ıstemıs sınav esnasındakı hıslerının sınavına yansıması yanı ne kadar fazla soru cozsende oss ıcın, sınav anında cozdugun soruların bır anda aklından cıkması , senın zekanın yetersızlıgının mı yoksa sınav stresının mı sonucu??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 herkesin yeteneği becerisi ayrıdır mesela ben bilg. alakalı şeyleri 1sn bakarak ezbereleyebilirm ama bir tel numarasını ezberleyene kadar 2-3 ay geçer veya bir resme baktınmmı unutmam ama birisiinin ismini 1 saat sonra unuturum bir başkası çok rahat fizik soruları çözer ama gidip bir ezber sorusu sordunmu yamulur veya ben ing. öğrenmeye bayılırım çalışmadan güzel notlar alabilirm ama başkasının hiç hoşuan gitmez beceremez gine ben tasarımdan hiç anlamam ama başkası müthiş şeyler orataya çıkartabiilir insanlar farklı farklıdır kimin zekasını neye gçre ölçcen ölçtün diyelim x insanının y insanına göre zekası demek zorunda kalırsın bence Allah herkese farkı özellikler yetenekler bahşetmiş dünyanın en zeki insanıda kendisne verilen yeteneği keşfedip en iyi kulllanabilindir geri kalan şeyleride vasatta olsa yorumlayabilen, kendini geliştiren, yeni şeyler yapabilnedir bence böyledir kendi içimde beyin fırtınası yaptım kalvyeden bunlar döküldü; doğru yada yalnış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar