Teodor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://www.wowhead.com/class=10/monk Dps, tank ve healer olabilen bu class ı daha önceden oynayanlar ve oynamayı planlayanların ortak konuşabileceği bir başlık. İlginç ve oynaması bir o kadar eğlenceli bir class olacağı görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bu class'a ciddi betada vakit harcayıp iznelim verebilecek kimse varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Vakit olsa rehber hazırlardım ama çok ters zamana denk geldiği için fırsat olmadı şöyle detaylı bir rehber yazmaya. Hazırlığımızı yaptık bekliyoruz (tu) http://tr.twitch.tv/nessarien Level 1'den 90'a monk hazırlığım için çantaya bakabilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 90 da dps monk yalan olmaz inş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Şöyle diyelim DK'lar çıktıktan sonra yaklaşık 1 yıl op kaldılar aynı durum burada da geçerli olacak. Yeni class nihayetinde ve blizzard yalan olacak bir classa o kadar yatırım yapmazdı o yüzden sevilse de sevilmese de bir süre op olacak bütün specler. Ben mesela holy priest bir halta yaramadığı için mistweaver monk rerollemek zorunda kaldım. Her ne kadar priest oynamayı sevsem de blizzard dengesiz fightlar yüzünden priesti çok kötü duruma soktu. Öte yandan her fight yapısına uygun monklar varken prieste vakit harcamak en azından ilk tier için yalan olurdu. Sen hele bi kas op çıkmazsa bile bak nasıl bufflar gelecek. Uzun lafın kısası wotlk zamanında DK'lar için ne yaşadıysak aynısını monklar içinde yaşayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 himm doğru o yönden düşünmemiştim.Dk örneği varken bu soruyu sormak bile yanlış geldi şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bence mist monk baya baya güçlü olacak ama dps de çok güçlü olacaklarını sanmıyorum onuda 3-4 ay içinde bufflıcaklar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 mist baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bunlar yerinde durmuyor. mobil kelimesinin bokunu çıkarmışlar. nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 2h ile dual wield 1h arasında fark varmı dps için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hangisi kullanılmalı bi açıklarmısın o zaman lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mist olumsuz gibi masallah... Asiri fark var diger secimlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 61 oldum bende eğlenceli bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Monku anlatan bir başlık bulamadım bundan başka. Nasıldır monk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Diğer tüm mele classlardan bir seyler var. Kendine has çok bir skill yok.(touch of karma çok iyi yalnız) Tekme atmayı seven bir insansan oynaması zevkli. Çok rahat solo elit kesersin. Self heal fazla. Uçar kaçar o kısımları zevkli. Oynanır yanı. Herkes bence bir kez olsun monk levellemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Aynen ortaya karışık. Pve'de raid dps sıkıntı, buff, debuff ve cd kaçırmamak lazım. Pvp için aşırı bir burst'ü yok ama baskı kurabiliyorsun. Defansif olarak çok iyi. Mobility'si yüksek diğer herşeyden olan bir class işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar