Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.wowhead.com/class=10/monk

Dps, tank ve healer olabilen bu class ı daha önceden oynayanlar ve oynamayı planlayanların ortak konuşabileceği bir başlık.

İlginç ve oynaması bir o kadar eğlenceli bir class olacağı görüşündeyim.
Mesaj tarihi:
Vakit olsa rehber hazırlardım ama çok ters zamana denk geldiği için fırsat olmadı şöyle detaylı bir rehber yazmaya. Hazırlığımızı yaptık bekliyoruz (tu)

http://tr.twitch.tv/nessarien

Level 1'den 90'a monk hazırlığım için çantaya bakabilirsin :p
Mesaj tarihi:
Şöyle diyelim DK'lar çıktıktan sonra yaklaşık 1 yıl op kaldılar aynı durum burada da geçerli olacak. Yeni class nihayetinde ve blizzard yalan olacak bir classa o kadar yatırım yapmazdı o yüzden sevilse de sevilmese de bir süre op olacak bütün specler. Ben mesela holy priest bir halta yaramadığı için mistweaver monk rerollemek zorunda kaldım. Her ne kadar priest oynamayı sevsem de blizzard dengesiz fightlar yüzünden priesti çok kötü duruma soktu. Öte yandan her fight yapısına uygun monklar varken prieste vakit harcamak en azından ilk tier için yalan olurdu.

Sen hele bi kas op çıkmazsa bile bak nasıl bufflar gelecek. Uzun lafın kısası wotlk zamanında DK'lar için ne yaşadıysak aynısını monklar içinde yaşayacağız.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Diğer tüm mele classlardan bir seyler var. Kendine has çok bir skill yok.(touch of karma çok iyi yalnız) Tekme atmayı seven bir insansan oynaması zevkli.

Çok rahat solo elit kesersin. Self heal fazla. Uçar kaçar o kısımları zevkli. Oynanır yanı. Herkes bence bir kez olsun monk levellemeli.
Mesaj tarihi:
Aynen ortaya karışık. Pve'de raid dps sıkıntı, buff, debuff ve cd kaçırmamak lazım. Pvp için aşırı bir burst'ü yok ama baskı kurabiliyorsun. Defansif olarak çok iyi.

Mobility'si yüksek diğer herşeyden olan bir class işte.
  • Yeni Oluştur...