GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hunter Class'ında nasıl tame ediyoruz.Hayvanları belirli bir level'den sonra tame gibi bi skill mi açılıyor.yoksa gidip bi yerden satın almak zorundamıyız[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 level 10 dan sonra tame beast diye bir skill açılıyor onunla bir guzel Beast olan yaratıkları ehlileştiriyorsun nasıl geliştiriliyorlar onun hakkında bir bilgim yok[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 level kastırabiliyosun hayvanlara mesela benim panter level 8 ken tameledim level 12 oldu senin aldığın experince nin aynısını alıyo bölünmüyyo experince ama bazen experince almıyo anlamadım o olayı tamamen duruyo hayvana giden experince[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 beyler bisey sorucam demon hunter, hunter mi yoksa warior mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 demon hunter die bişey yok oyunda[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: zebani200, 07 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: beyler bisey sorucam demon hunter, hunter mi yoksa warior mi? işte bu. bunlarla gelin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 warrior-rogue-mage-warlock karışımı bişi olsa gerek =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 demon hunter diye bir skill var bildiğim kadarıyla. adı demon slayer da olabilir.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hero Classes. When a character reaches a suitably high level, level 40 or higher it can start specializing in skills to become a hero class as found in Warcraft III. There are race and class restrictions but for example a Dwarven warrior could become a Mountain King and a Night Elf Hunter the Demon Hunter. In Warcraft III, these heroes had special skills such as Thunderclap, Bash and Avatar and for the Demon Hunter Mana Burn, Immolation, Evasion and Metamorphosis. Whether we'll see skills such as these in WoW remains to be seen. www.worldofwar.net Although currently hero classes do not exist in game, early reports noted that once you get to around level 40, you can specialize in skills to become some of the hero unit classes in Warcraft III. The available hero classes would depend on your base class and race. For example, a Dwarven Warrior can become a Mountain King and a Night Elf Hunter can become a Demon Hunter. Blizzard hopes to be able to add these hero classes before release wowvault.ign.com bu da developerlardan, Q: What can you tell us about Hero Classes? A: Hero Classes: After achieving the maximum level in the game, players will be able try to become a Hero Class. Becoming a Hero will be very difficult and arduous, since you can only become a Hero until after maximum level, we do not plan to implement Hero Classes until after all of the game content is completed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: acgur, 07 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: demon hunter diye bir skill var bildiğim kadarıyla. adı demon slayer da olabilir. ben görmedim duymadım böyle bir skill, ama yukarıdakilere göre hero classlar olacaksa ancak oyun çıkınca görebileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Oyun çıktıktan sonra eklenir büyük olasılıkla. Millet level 50lere vurana kadar beklerler eklemek için. Hatta bazıları level 60 olduktan daha sonra bile eklenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hero classları lvl60 sayısı baya artana kadar görebileceğimizi sanmıyorum. Beta ve fan forumlarında Demon Hunter şimdiye kadar en çok tartışılan hero class oldu çünkü nightelf ve arcane büyü kullanıyor ama arcane büyü kullananan NE ler NE liklerini kaybediyorlar hatta high elf oluyorlar. W3 ün hikayesine göre sadece bir tane NE demon hunter vardı Illidain, o da sonrasında demon oldu zaten. Ayrıca w3teki demon hunter melee rogue sınıfıyken(cunning heromuydu neydi dexxerlar) wowdaki hunterlar tamamen ranged. Yani biraz karmaşa var ne olacağı hakkında. NE warrior yada rogue diye tahminler var ama hero classların talentlara göre belirlendiğini az çok biliyoruz ve ne warrior ne de rogue talentlarında buna yönelik birşeyler var. Hunter talentları açıklandıktan sonra daha net birşeyler söylenebilir. edit: Night elf anlamındaki ne leri NE yaptım[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 07 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bence Blizzard şu anda Hero Class sözü verdiğine çok pişman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar