Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yüzümü yıkadığımda ve ya banyo yaptıktan 10 15 dakika sonra ağız çevrem sanki kazı kazan gibi soyulmaya başlıyor. Uygunsuz şeyler yapmışım gibi bir görüntü çıkıyor ortaya. Bunun nedeni nedir ? Nasıl düzelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-NZBSQfgWu8g/TltzPCdltpI/AAAAAAAAAyA/Qrm8Bm9KW6Q/s1600/dove-soap-253-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Nemlendirici krem sürmeyi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CtrlX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Cildin kuruyor sanırım, nemlendirici dene. Vitamin, mineral vs eksikliği de olabilir, kalsiyum falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hacı şakiri kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sabun değil de niveanın yağlı yüzler için olan jelinde kullanıyordum. O yapıyor olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 CtrlX said: Cildin kuruyor sanırım, nemlendirici dene. Vitamin, mineral vs eksikliği de olabilir, kalsiyum falan fistan. Aksine A vitamini pompalıyor olabilir vücudu.Çünkü söylediği belirti direk roaccutane effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 E cilt kurutucu ürün kullanıp cildin kuruyup çatlayınca neden böyle oldu demek de garip olmuş. İşte bunlar hep herpes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ben basligi okudum ama nasil okumusum. allah beni kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar