Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Beyler bir kargom vardı ürün değeri sipariş tarihinde 99 dolar yani o zaman 75 euroydu ama şimdi 76 euroya denk geliyor. Şimdi track ettim şu çıkıyor http://imgim.com/fedex.jpg şimdi nerden gidip almam lazım? Vergisini ödeyeceğim galiba da nereye gitmem lazım? Sağolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bekle o değişecek Oyle vergisini öder alırım diye de bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hadi ya.. geri de mi gönderilebilir? yanlıs yere açmışım bu arada mod garbagea atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 vergiden ziyade depoda beklettik su kadar ode yapabilirler, asil sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bende yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. E-Bay dan çin işi bir tablet kılıfı sipariş ettim. Adam sadece fotoğrafını çekmiş mail olarak atmış bana. Bu ürün TR ye gelince nasıl temin edicem ben? Hangi kargo şirketi ile gelecek PTT mi ? Yoksa gidip ben mi alacam gümrükten ? Altı üstü 15 USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 FedEx bana yaptığı şekli yaparsa yaklaşık 250-300 TLyi gözden çıkarıcaksın ne yazık ki. Herifler yok ardiye bedeli, ordino bedeli, konçimento bedeli diye giydirdikçe giydiriyorlar. Tabi bu masrafların yarısı da gümrüğe gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hadi yaa.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 clearance delay hep olur öle, çıkar gelir en geç 1-2 güne ordan, çıkmazsa zaten fedexten ararlar böle böle diye. - ebay içinde: ptt ile gelir, lakin 30 gün içinde gelmez ise gg olduğunu kabul etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gönderi DTP mi değil mi ? DTP ise ücretsiz geçer. depo bedeli bık bık ederlerse beni bağlamaz DTP gönderi için alamazsınız depo bedeli de bastır. Senden ürünün bedelini ispat etmeni isteyeceklerdir. önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi, ürüne ait web adresi ve fiyat bilgisi, ödeme yaptığına dair fatura ve doldurman gereken bir belge var. gelen kargonun içinde şu ürün var bunun çekilmesine izin veriyorum vs gibi bir belge yollarlar sana doldurup faxlayacaksın veya e-mail atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar