Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FedEx - gümrük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bir kargom vardı ürün değeri sipariş tarihinde 99 dolar yani o zaman 75 euroydu ama şimdi 76 euroya denk geliyor.

Şimdi track ettim şu çıkıyor

http://imgim.com/fedex.jpg

şimdi nerden gidip almam lazım? Vergisini ödeyeceğim galiba da nereye gitmem lazım?

Sağolun şimdiden
Mesaj tarihi:
bende yeni başlık açmadan burada sorayım dedim. E-Bay dan çin işi bir tablet kılıfı sipariş ettim. Adam sadece fotoğrafını çekmiş mail olarak atmış bana. Bu ürün TR ye gelince nasıl temin edicem ben? Hangi kargo şirketi ile gelecek PTT mi ? Yoksa gidip ben mi alacam gümrükten ? Altı üstü 15 USD.
Mesaj tarihi:
FedEx bana yaptığı şekli yaparsa yaklaşık 250-300 TLyi gözden çıkarıcaksın ne yazık ki. Herifler yok ardiye bedeli, ordino bedeli, konçimento bedeli diye giydirdikçe giydiriyorlar. Tabi bu masrafların yarısı da gümrüğe gidiyor.
Mesaj tarihi:
clearance delay hep olur öle, çıkar gelir en geç 1-2 güne ordan, çıkmazsa zaten fedexten ararlar böle böle diye.

-

ebay içinde: ptt ile gelir, lakin 30 gün içinde gelmez ise gg olduğunu kabul etmen lazım.
Mesaj tarihi:
gönderi DTP mi değil mi ? DTP ise ücretsiz geçer. depo bedeli bık bık ederlerse beni bağlamaz DTP gönderi için alamazsınız depo bedeli de bastır. Senden ürünün bedelini ispat etmeni isteyeceklerdir. önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi, ürüne ait web adresi ve fiyat bilgisi, ödeme yaptığına dair fatura ve doldurman gereken bir belge var. gelen kargonun içinde şu ürün var bunun çekilmesine izin veriyorum vs gibi bir belge yollarlar sana doldurup faxlayacaksın veya e-mail atarsın.
  • Yeni Oluştur...