THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Artık kullanmadıgım için g35 kulaklık ve g700 mouse u satıyorum. ikisininde 0 fiyatları 200-370 tl bareminde oynuyor. kulaklık 3 senelik olmuştur herhalde kulak bölümünde aşınmalar var ama ust kısmın yedegı hıc kullanılmadı onuda verecegim istenirse değiştirilir. mouse da bir şey yok yeni gibi duruyor o da 1.5 senelik. ikisini birden alana 300 tlye veririm tek tek istenirse g35 170tl g700 de 150 tl diyebiliriz. g35 http://www.cimri.com/logitech-g35-mikrofonlu-oyun-kulakligi g700 http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001759-g700-wireless-5700dpi-laser-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=48793 istanbul anadolu yakası elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kulaklık bir nebze ama mouse fiyatını revize etmen gerek bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 soyle donup bı kendı mouse uma bakıyorum ve sonra bır baskasının 1.5 yıllık mouse unu satın alıp kullanma dusuncesı benı korkutuyor. uzun sure kullanılmıs mouse almak, kullanılmıs kulak pamugu almaktan bıraz daha hallıce gıbı gelıyor bana, konuyu baltalamak gıbı olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Katzee said: soyle donup bı kendı mouse uma bakıyorum ve sonra bır baskasının 1.5 yıllık mouse unu satın alıp kullanma dusuncesı benı korkutuyor. uzun sure kullanılmıs mouse almak, kullanılmıs kulak pamugu almaktan bıraz daha hallıce gıbı gelıyor bana, konuyu baltalamak gıbı olmasın da. yok canııııııııım ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 benim mousea üstüne para versem dokunamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sabonis said: Katzee said: soyle donup bı kendı mouse uma bakıyorum ve sonra bır baskasının 1.5 yıllık mouse unu satın alıp kullanma dusuncesı benı korkutuyor. uzun sure kullanılmıs mouse almak, kullanılmıs kulak pamugu almaktan bıraz daha hallıce gıbı gelıyor bana, konuyu baltalamak gıbı olmasın da. yok canııııııııım ne alaka :D Gibi geliyor bana demisim usta, oyledir diye bir kesinlik belirtmemisim, baskasina oyle gelmeyebilir, bulandirmasana ortaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mouse kulaklıga gore baya daha ıyı bır durumda kulaklıgın kulak kısmındakı derısınde dokulmeler mevcut neden oluyor bılmıyorum. ama ıkısıde baya az kullandım...mouse zaten macde duzgun calısmıyor kulaklıkta skype falan yapıp oyun oynarken zamanında kulanıyordum. ikisine 700 liraya yakin para verdim toplamda yarisindan azina satiyorum isteŞ= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi mouse fiyatı senin verdiğin linkte 200 yalnız Hevesim var aslında o mousea ama fiyat pahalı geldi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 oha indirmişler fiyatı ben satılığa koyarken rezillik:P resimleri akşama koyacam bu arada insallah mouse da 135 tl ye indirdim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar