Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LOGITECH G35 ve G700

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Artık kullanmadıgım için g35 kulaklık ve g700 mouse u satıyorum.

ikisininde 0 fiyatları 200-370 tl bareminde oynuyor.

kulaklık 3 senelik olmuştur herhalde kulak bölümünde aşınmalar var ama ust kısmın yedegı hıc kullanılmadı onuda verecegim istenirse değiştirilir.

mouse da bir şey yok yeni gibi duruyor o da 1.5 senelik.

ikisini birden alana 300 tlye veririm

tek tek istenirse g35 170tl g700 de 150 tl diyebiliriz.

g35
http://www.cimri.com/logitech-g35-mikrofonlu-oyun-kulakligi

g700
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001759-g700-wireless-5700dpi-laser-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=48793

istanbul anadolu yakası elden teslim edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle donup bı kendı mouse uma bakıyorum ve sonra bır baskasının 1.5 yıllık mouse unu satın alıp kullanma dusuncesı benı korkutuyor. uzun sure kullanılmıs mouse almak, kullanılmıs kulak pamugu almaktan bıraz daha hallıce gıbı gelıyor bana, konuyu baltalamak gıbı olmasın da.
Sosyal ağlarda paylaş

Katzee said:

soyle donup bı kendı mouse uma bakıyorum ve sonra bır baskasının 1.5 yıllık mouse unu satın alıp kullanma dusuncesı benı korkutuyor. uzun sure kullanılmıs mouse almak, kullanılmıs kulak pamugu almaktan bıraz daha hallıce gıbı gelıyor bana, konuyu baltalamak gıbı olmasın da.

yok canııııııııım ne alaka :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Katzee said:

yok canııııııııım ne alaka :D

Gibi geliyor bana demisim usta, oyledir diye bir kesinlik belirtmemisim, baskasina oyle gelmeyebilir, bulandirmasana ortaligi.
Sosyal ağlarda paylaş

mouse kulaklıga gore baya daha ıyı bır durumda
kulaklıgın kulak kısmındakı derısınde dokulmeler mevcut neden oluyor bılmıyorum.

ama ıkısıde baya az kullandım...mouse zaten macde duzgun calısmıyor kulaklıkta skype falan yapıp oyun oynarken zamanında kulanıyordum.

ikisine 700 liraya yakin para verdim toplamda yarisindan azina satiyorum isteŞ=
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...