Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 goldbären said: iyi de mcdomalz falan nasıl tutturuyor standardı. hani adamlar kitabını yazıyor, elli senedir işin içindeler falan anlarım da, zorlarsan olur gibime geliyor. bugün olmazsa yarın olur. ya büyük fastfood zincirlerinin 1 numaralı olayı insan faktörünü en aza indirmeleri. aletlerin kullanımı öyle bir ayarlanmış ki zaten istesen de tadını farklı çıkaramazsın. sadece aletten kasada eline kadar geçen sürece insanlar dahil. bu bütün büyük fastfoodlarda böyle. HD iskenderin bu ayarı tutturabilmesi için şuan tam ne kadar kullanıyorlar bilmiyorum full makineye geçmesi lazım. Kaldı ki en önemli faktörlerden biri garson olayı, srf garsonlar yüzünden bile aynı ayarı tutturamayabilirsin. Bi de iskenderden bahsediyoruz yani. Üzerine dökülen şeyler tadının doğrudan etkiliyor, tereyağını adam azıcık fazla dökse bütün yemeğin içine ediyor.
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mcdonalds dediğin şey ketçaplı soya, o yüzden olabilir.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eh doğru. mcdoanls insanlar daha ucuz ve daha efektifse kullanıyor sadece. işler o kadar basitleştirilmiş ki 20 iq yeterli
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tutturamayabilirsin diye bi bahane yok, tutturucaksin.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aga yurtdışında bir mc donalds yiyin buradakini yemezsiniz bi daha
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yiyin hacı yiyin. mc nugget ayrı bi güzel oluyor dışarıda valla.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şu an çok pis yerdim HD iskender lan o derece açım
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hamsilipilav said: yiyin hacı yiyin. mc nugget ayrı bi güzel oluyor dışarıda valla. nugget peşinde zenci gifleri .gif
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Myshkin said: 40 tane şubesi olan yerde vizyon yansıtmak falan hikaye ya. Şubeleri franchise değil kendi bordron altında açarsan, garson başına 200-300 TL, yetkili başına 600-700 TL fazla verirsen, yani mezarcılık yapmazsan gayet vizyon da oturur kalite de sağlanır. Yok sen uğraşma diye franchise yaparsan, ya da "al sana asgari, bahşişler de tipbox'a panpa" dersen olmaz o standart.
Öne çıkan mesajlar