Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 goldbären said: iyi de mcdomalz falan nasıl tutturuyor standardı. hani adamlar kitabını yazıyor, elli senedir işin içindeler falan anlarım da, zorlarsan olur gibime geliyor. bugün olmazsa yarın olur. ya büyük fastfood zincirlerinin 1 numaralı olayı insan faktörünü en aza indirmeleri. aletlerin kullanımı öyle bir ayarlanmış ki zaten istesen de tadını farklı çıkaramazsın. sadece aletten kasada eline kadar geçen sürece insanlar dahil. bu bütün büyük fastfoodlarda böyle. HD iskenderin bu ayarı tutturabilmesi için şuan tam ne kadar kullanıyorlar bilmiyorum full makineye geçmesi lazım. Kaldı ki en önemli faktörlerden biri garson olayı, srf garsonlar yüzünden bile aynı ayarı tutturamayabilirsin. Bi de iskenderden bahsediyoruz yani. Üzerine dökülen şeyler tadının doğrudan etkiliyor, tereyağını adam azıcık fazla dökse bütün yemeğin içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mcdonalds dediğin şey ketçaplı soya, o yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eh doğru. mcdoanls insanlar daha ucuz ve daha efektifse kullanıyor sadece. işler o kadar basitleştirilmiş ki 20 iq yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tutturamayabilirsin diye bi bahane yok, tutturucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aga yurtdışında bir mc donalds yiyin buradakini yemezsiniz bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hicbiyerdekini yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yiyin hacı yiyin. mc nugget ayrı bi güzel oluyor dışarıda valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şu an çok pis yerdim HD iskender lan o derece açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hamsilipilav said: yiyin hacı yiyin. mc nugget ayrı bi güzel oluyor dışarıda valla. nugget peşinde zenci gifleri .gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Myshkin said: 40 tane şubesi olan yerde vizyon yansıtmak falan hikaye ya. Şubeleri franchise değil kendi bordron altında açarsan, garson başına 200-300 TL, yetkili başına 600-700 TL fazla verirsen, yani mezarcılık yapmazsan gayet vizyon da oturur kalite de sağlanır. Yok sen uğraşma diye franchise yaparsan, ya da "al sana asgari, bahşişler de tipbox'a panpa" dersen olmaz o standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 eyçdi'den iskender yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar