KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 siteyi gezerken ne buldum la http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1330250/fenerbahce-spor-kulubu-takim-hocasi-daha-dikkatli-davranmasi-gerekiyor/kvlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Rerore said: yapma dasaaa yok canım ben başkasıyım sen şimdi her resim koyana da xunn diyorsundur allah bilir hayatında başarılar kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bir mesaja bakarım güzel mi diye bir de yazana bakarım dasaaa mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 eşimi dövdüler ney lan? velev ki organize bişi(bardan | kahveden adam) yapamıyorum, dayak yedikten sonra herifin çıkışını beklerim, evini bulurum lan, yanımda karım varken dayak yiyorum? o şikayet yalandır di mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 o dayak olayları mcdonaldsta da olmuştu da milletin gözü önünde değil tuvalette üst katta vs. müşteri dövülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Rerore said: bir mesaja bakarım güzel mi diye bir de yazana bakarım dasaaa mı diye abi gece gece ben bundan güzel yazıyorum gibi bi anlam çıkartıp şaşırdım. olm, yapmayın etmeyin. ben güzel bi yazıyı en son ortaokulda kaleme almışım. 42 sene öncesi. o zamandan beri güzel yazı yazmışlığım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 DoruK said: o dayak olayları mcdonaldsta da olmuştu da milletin gözü önünde değil tuvalette üst katta vs. müşteri dövülmüştü poposuna 4 Bigmek menü sokmuşlar! BÜYÜK SEÇİM HEM DE ANLIYOR MUSUN! BÜYÜK SEÇİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 tepsi dahil değilse sokulabilir 4 bigmek menü. olailir yani, fiziksel olarak mümkün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ABİ DENEYİMLİ MİSİN! ŞİKENCE VAR! ZORLA BİĞMEK MENU YEDİRMİŞLER! ADAM SEBZECİYMİŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok lan tecrübe falan. düz mantık yürüytüm. ağzından giren götünden çıkıyorsa, tersi de mümkün olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hmmm zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 tepsi ağızdan girmediğine göre öbür taraftan da girememeli diyorum yani, anlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sokanın insiyatifine kalmış bence. acaba barbekü sos soktular mı diyecektim de o burger king'de. barbekü sos her şeyi güzelleştirir savının son halkası bu olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gel sevişelim dasaaa, uzatma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dasaaa on tour... en muhteşem dasaaa deneyimi için, şehrinizde olacağı zamanları takip edin. ben sana dönücem güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 cemaat http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1144883/galatasaray-spor-kulubu-mescit-yapilmasini-talep-ediyorum/8op24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 karton üstünde yapılmış ibaret kırık kalmış kanat gibidir.... karton kötüdür. denemeden bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nerde yiyoruz şimdi iskenderi, nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bursa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ramiz köfteye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 HD ney la? abi adamlar bildiğin seri üretim,fabrikasyon iskender üretiyorlar.burger king,mc vs.neyse bu da o işte.adamlarda para var hemen hemen bütün avm lerde yerleri var adamların..abi birde künefe diye bir tatlı getiriyorlar bildiğin peynirli tel kadayıf rezil.ama salataları iyi.. bursa da bildiğin ortalama bir restorant da bile çok daha lezzetlisi ni yersin bence.asıl olay gidecen iskenderoğulların da isteyecen iskenderi birde yanı şıra off lan!bursa diyince aziz konseri ne oldu la? asdasdasafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ankara'da iskender (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dasaaa said: Rerore said: bir mesaja bakarım güzel mi diye bir de yazana bakarım dasaaa mı diye abi gece gece ben bundan güzel yazıyorum gibi bi anlam çıkartıp şaşırdım. olm, yapmayın etmeyin. ben güzel bi yazıyı en son ortaokulda kaleme almışım. 42 sene öncesi. o zamandan beri güzel yazı yazmışlığım yok aslında şöle eğer komikli yazdıysan direk okumuyorum, normal yazdıysan okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi sorun da orada zaten. FAZLA ÖNEMLİ BİŞİ YAZMIYOM LAN! okumadan geçin. çok daha rahat. ben kendimi okumuyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 böyle de alçakgönüllü....=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar