Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 10 liraya yiyip yiyebileceğiniz en güzel iskenderlerden birini yapıyor valla herifler. eğer memnun kalmadıysanız gittiğiniz şubeyi değiştirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bunu hd için mi dedin yoksa baydöner için mmi? HD her daim müşteriye tutumu, hazır yemek kalitesindeki döneri ve önceki günden kalma domates çorbasından sosuyla kendine layık müşterileri bulan vasat bir kurum olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aiko said: hdmi4 e abi kumandadan av tuşuna basıp. fakir televizyonu mu bu abi? source diyeceksin source. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bu şişko bilir. ben güveniyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CtrlX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Çiçek Izgara dan yiyin beyler. ne öyle döner möner bilmediğiniz yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 baydöner iyi diyorlar geliyorum iki aya. yiyeyim mi? almaci döneri http://www.bielefelder-flaneure.de/wp-content/uploads/2010/old/doener.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mutlaka ye. ben onceden bursa iskender disinda yemiyodum iskenderi. bi arkadas tavsiyesiyle denedim. cok iyi. hele fiyatina gore mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 almancı döneri çoban salata embedded geliyormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bir keresinde garsonlarla tartistim hd'de, cikista doner bicaklariyla kovaladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 goldbären said: bunu hd için mi dedin yoksa baydöner için mmi? HD her daim müşteriye tutumu, hazır yemek kalitesindeki döneri ve önceki günden kalma domates çorbasından sosuyla kendine layık müşterileri bulan vasat bir kurum olmuştur. HD için dedim. Daha 3 gün önce Ankara Kızılay şubesinde yedim, mükemmeldi bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kafam karisti bazilari hd diyor bazilari baydöner. genc etciler tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bkz. günlük hayatta karton kemiren adamın dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aslinda iyi bi standart tutturmuslar ya. Musteri doven doner zinciri. Delikanli donerci. Slogani `Yiceksen ye yemiceksen bas git, agzini burnunu kirarim.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yine bir et döner topiği http://forum.paticik.com/read.php?13,5659332,page=6#msg-5659653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Seele said: kafam karisti bazilari hd diyor bazilari baydöner. genc etciler tedirgin. Ankara'da yemeyi düşünüyorsan hd, yoksa yeme sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 siskolarin her zaman daha iyi bir damak tadi vardir. güveneceksin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 tabi Ankaraya gelip iskender yeme, aspava'ya saldır. http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/ozcelik-aspava-durum-doner-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bide hdnin acilimi nedir asdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yemek topiclerinde herkes kilosunu yazsın o zaman ona göre konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kilon kadar konus !111!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 HD iskender iyidir ya güzel yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 maltepede şu adamın döneri iyi, bayağı iyi hemde http://www.aliusta.com.tr/ Birde yaprak dönerin hasını evin döner yapıyor erzincanda dikkat jingle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 az daha bir çılgınlık yapıp evin dönerden sipariş verecektim :D türkiyenin her yerine yolluyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 elektrikli ızgara pişen pek iyi olmuyo. kömür veya odun ateşindekiler iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar