Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FenerBahce-B.B.Ankaraspor

-Nae

Öne çıkan mesajlar

ya inanın ankara çıksa lyonla başabaş oynar.lyon'u en iyi zamanında bizim küçümsediğiniz denizli hem orada hem burada yenerek elemedimi ? kandırmıyalım arkadaşlar kendimizi olmuyor işte olmuyor fenerbahçe formasıyla avrupada maça çıkılınca sapıtıyorlar.inş ankarayı yenicez..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 06 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki:
Fenerbnahcenin af dileme macı olacak yine. Sanırım 5-6 atar gibeme gelior.Ozellikle gese nin yenilmeside ayri bir moral vermistir.
Mac Lİg TV'de ve Saat 20:00'de baslıor.

febeLiLer bu ara çok atıyo canım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

bu ahfta puan kaybetmiş bi gs li olarak fenerin puan kaybetmesi dileğiyle 2 saatlik ankarasporluyuz :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Fener puan alırsa ii ..
takım kötü falan diil ama moralleri 0 die düşünüyorum..

bakalım neler olcak..süpriz maÇ..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

fener bu bzm af macımız die cıkar paldır küldür saldırırsa cok gol yer...
ztn fenerin savunması sakat
anakaranın brezilyalıları cok hızlı ve teknik
o yusden bn beraberlik die görüorm ama.........
isallah ank. yener:)[signature][hline]She burns like the sun
And I can't look away
And she'll burn our horizons make no mistake.......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...