-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fenerbnahcenin af dileme macı olacak yine. Sanırım 5-6 atar gibeme gelior.Ozellikle gese nin yenilmeside ayri bir moral vermistir. Mac Lİg TV'de ve Saat 20:00'de baslıor.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yenecez işallah..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 5-6 tane korner demek istedin insallah. olasi bi degisik sonucta senin bu yorumun yuzunden fenerlilerin hepsine onyargi olusuor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 berabere[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pek sanmıyorum bb ankara dişli bir rakip...Onlara 5-6 atıcak takım gider lyonu yener...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ah daum ah :) senin yuzunden buralardayiz, buralardaki yanlislarin dogru yaptiklarini goturdu.. :([signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara yener ya bunları. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 walla berabere yada ankara sonucu çıkması yüksek ihtimal.. sakarya ya 6 atmak kolay ama ankara sonuçta ligin dişli 6 7 takımından biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jabba Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yeniceğimize canı gönülden inanıyorum. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 06 Kasım 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jabba Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Edit:neyse kargaşa çıkmasın.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya inanın ankara çıksa lyonla başabaş oynar.lyon'u en iyi zamanında bizim küçümsediğiniz denizli hem orada hem burada yenerek elemedimi ? kandırmıyalım arkadaşlar kendimizi olmuyor işte olmuyor fenerbahçe formasıyla avrupada maça çıkılınca sapıtıyorlar.inş ankarayı yenicez..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cingan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankara kesın alacak macı! :-D dunku puan kaybından sonra ınsallah ankara alır dıyorum...[signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Tailoring Vakko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fener Avrupa donusu hic bir lig macinda yenilmedi bunda da yenilmeyecektir. Kendini affettirmek icinde farklı bir skor hedefliyecektir,bence bunu basaracakta.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara güçlü takım ama Fenerbahçe'nin yenileceğini sanmıyorum. Fransada oynadığı oyun gayet mücadeleciydi. Yine aynı kadroyla çıkılıyor sahaya. Birtek defans ta önder var lyon maçından farklı olarak ki bence bu daha da iyi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Naa, 06 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki: Fenerbnahcenin af dileme macı olacak yine. Sanırım 5-6 atar gibeme gelior.Ozellikle gese nin yenilmeside ayri bir moral vermistir. Mac Lİg TV'de ve Saat 20:00'de baslıor. febeLiLer bu ara çok atıyo canım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gunun anlam ve onemine uygun oldugu icindir heralde yada alıskanlıkmı desek?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Berabere kokuyo.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yenicez.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 3-0[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Obscura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu ahfta puan kaybetmiş bi gs li olarak fenerin puan kaybetmesi dileğiyle 2 saatlik ankarasporluyuz :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fener puan alırsa ii .. takım kötü falan diil ama moralleri 0 die düşünüyorum.. bakalım neler olcak..süpriz maÇ..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 1-0 olsun alex coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :) Alex zaten avrupada bi işe yaramıyor Gelsin belediye takımına yapsın şovunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 fener bu bzm af macımız die cıkar paldır küldür saldırırsa cok gol yer... ztn fenerin savunması sakat anakaranın brezilyalıları cok hızlı ve teknik o yusden bn beraberlik die görüorm ama......... isallah ank. yener:)[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankaranın bi brezilyalısı eksik sanırsam memleketinemi ne gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel FenerBahce-B.B.Ankaraspor × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Patos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ah daum ah :) senin yuzunden buralardayiz, buralardaki yanlislarin dogru yaptiklarini goturdu.. :([signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara yener ya bunları. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 walla berabere yada ankara sonucu çıkması yüksek ihtimal.. sakarya ya 6 atmak kolay ama ankara sonuçta ligin dişli 6 7 takımından biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yeniceğimize canı gönülden inanıyorum. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 06 Kasım 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Edit:neyse kargaşa çıkmasın.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya inanın ankara çıksa lyonla başabaş oynar.lyon'u en iyi zamanında bizim küçümsediğiniz denizli hem orada hem burada yenerek elemedimi ? kandırmıyalım arkadaşlar kendimizi olmuyor işte olmuyor fenerbahçe formasıyla avrupada maça çıkılınca sapıtıyorlar.inş ankarayı yenicez..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankara kesın alacak macı! :-D dunku puan kaybından sonra ınsallah ankara alır dıyorum...[signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Tailoring Vakko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fener Avrupa donusu hic bir lig macinda yenilmedi bunda da yenilmeyecektir. Kendini affettirmek icinde farklı bir skor hedefliyecektir,bence bunu basaracakta.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara güçlü takım ama Fenerbahçe'nin yenileceğini sanmıyorum. Fransada oynadığı oyun gayet mücadeleciydi. Yine aynı kadroyla çıkılıyor sahaya. Birtek defans ta önder var lyon maçından farklı olarak ki bence bu daha da iyi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Naa, 06 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki: Fenerbnahcenin af dileme macı olacak yine. Sanırım 5-6 atar gibeme gelior.Ozellikle gese nin yenilmeside ayri bir moral vermistir. Mac Lİg TV'de ve Saat 20:00'de baslıor. febeLiLer bu ara çok atıyo canım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gunun anlam ve onemine uygun oldugu icindir heralde yada alıskanlıkmı desek?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Berabere kokuyo.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yenicez.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 3-0[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu ahfta puan kaybetmiş bi gs li olarak fenerin puan kaybetmesi dileğiyle 2 saatlik ankarasporluyuz :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fener puan alırsa ii .. takım kötü falan diil ama moralleri 0 die düşünüyorum.. bakalım neler olcak..süpriz maÇ..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 1-0 olsun alex coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :) Alex zaten avrupada bi işe yaramıyor Gelsin belediye takımına yapsın şovunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 fener bu bzm af macımız die cıkar paldır küldür saldırırsa cok gol yer... ztn fenerin savunması sakat anakaranın brezilyalıları cok hızlı ve teknik o yusden bn beraberlik die görüorm ama......... isallah ank. yener:)[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankaranın bi brezilyalısı eksik sanırsam memleketinemi ne gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar