Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CAD için 1500TL civarı laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyu arkadaş için açıyorum kendisi CAD(CATIA, SolidWorks) + Matlab vs. kullanacak. Belki şu laptopu almayı düşünüyor ama CAD için bu grafik kartı nası performans verir?

Quadro'lu felan ucuz laptop yoktur herhalde. Önerileri bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
gt630, gt540, gt555, gt635 gibi kartlar olmalı cad için en az bence. ve ram de bi 6 gb olsa güzel olur. linkini verdiğin laptop her türlü görür işini ama fazla bence sadece çizim için.
Mesaj tarihi:
lenovo da almayın msi da lenovolar çok hantal kasalar taşıma esnasında belini büküyor msi da şimdiki şirket laptopım ve beş para etmez

catia ug sw gibi yazılımları uzun zamandır kullanan biri olarak ben asus ya da hp öneririm toshibaların da kalitesi pek iyi sayılmaz

bende eski bi asus var 512 paylaşımsız 1gb ram catia V5 serisini rahatlıkla kullanabiliyodum v6 da grafik olarak benzer biraz daha fazla ram kulanıyo o ayrı
Mesaj tarihi:
Selam,

Lenovo ve HP'nin workstation sınıfı laptopları mevcut. Kafadan o modellere bakacaksın.

Lenovo
HP

O söylenen rakamlara alamayacağın aşikar. O sebeple ram ve işlemci konusunda abanabileceğin kadar abanıp bir laptop alman daha iyi.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

catia ug adams abaqus gibi programların yanında 3dsmax biraz otursun da soluklansın

cehennem evet ki makina mühendisi değilim,
cehennem evet ki catia, ug (yeni ismi siemens nx), ansys nedir bilmem.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

KidLazer said:

catia ug adams abaqus gibi programların yanında 3dsmax biraz otursun da soluklansın

cehennem evet ki makina mühendisi değilim,
cehennem evet ki catia, ug (yeni ismi siemens nx), ansys nedir bilmem.

hel ye ozaman
  • Yeni Oluştur...