Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kis lastigi, kar lastigi, vakumlu lastik bunlar halk arasinda ayni seylere verilen isimler. Kis lastigi muhtemelen en dogru tanimi. Mevzu yagmurda, karda, buzda kaymamak degil asla. Normal lastigin hamuru kis soguklariyla birlikte sertlesir ve yola tutunamaz hale gelir. Kis lastikleri ise belli sicaklik degerlerinde optimum yumusakligini koruyup olabilicek maksimum tutunmayi saglamayi amaclar. Ayni zamanda lastik desenleri de islak hava sartlarina gore, yagmur, yumusak kar, sert kar i lastik yollarindan tahliye edecek ve yer veya tutunma saglanaack zeminle max temasi saglamaya calisir. Ege ve akdenize kiyilari olan iller haric cogu anadolu sehri kisi hayli sert gecirir ve kesinlikle kis lastigine ihtiyac duyar yol sartlari. Surus ve trafik guvenligi icin hayli hayati bir onlem. "4 mevsim lastigim var", "benim arabam 4x4" gecerli argumanlar degiller, 4 mevsim lastik diye birsey yok, 4x4 demek de normalde kayan 2 teker yerine nur topu gibi 4 kayan teker var demek. arabanizi kullanicaksaniz kis lastigi alin. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, Ben daha gerekliliği konusunda yazı yazmaktan yoruldum :) Çarşamba Perşembe gibi taktıracağım ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kış lastiği için tek dert yılda 2 kere verilen taktırma balans ücreti onun dışında çok gerekli ve yararlı, buz pisti hariç yola tutunma sağlıyor ama buna güvenip de hava günlük güneşlik gibi sürme gazına gelmemek lazım. benim tavsiyem sac ya da alaşımlı jant alın, ona taktırın zaten 5 senedeki lastik değiştirme parası, jant parasına gelecektir 14, 15" lastikler için o kadar viral yaptım bari dükkan açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Semperit nasıl bir marka ? ilk defa bugun duydum kış lastikleri vesilesiyle. 2010 dan beri el alamanyada yasal olarak zorunluymuş zaten takmak. Çok ilgilenmedim aracı aldıgım yer aldı lastikleri, semperit die bişi almış. Çok da dandik değil gibi geldi bana net araştırmaları sonucunda. Gerçi clioda kral lastik olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Eskiden vardı semperit. Ya da ben en son eskiden gördüm :) ara ara benzin istasyonlarında yakıt hortumlarının üzerinde görürüm. Dikkatli adamım vesselam. Sözün özü Avrupa Birliğinde satilabiliyorsa dandik değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yururluge girmesi beklenen zorunlu kis lastigi hedesi galiba dun resmi gazetede yayinlandi. Sadece yolcu ve yuk tasiyan araclardan bahsediliyor zorunluluklar icin. Onergenin biraz abarti oldugunu dusunmustum ama kisisel binek ve ozellikle filo/kiralama araclarinda tabii olmasi gerekiyordu. Genelde en hayasiz en sorumsuz soforler sirket araclari ve filo araclarini kullananlar oluyor. Guzel ama yarim bi adim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selam, 1 saate kadar gidip taktıracağım inşallah =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Michelin Lat. X-Ice arastiriyorum ben de hanimin aracina. Arastiriyorum derken kararimi verdim, fiyat babin da satici arkadaslari durtuklemekteyim en ucuza kim verecek seklinde. Guvenli surusler dilerim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Selam, Birkaç "problem" sonrasında Continental'in sağ duyulu davranışı sayesinde Ümraniye Oto Sanayi'deki bir bayiden bugün TS850'lerime kavuşacağım inşallah :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Benim arabada 215/45/R16 lastik var. Kis lastigi bulamiyorum ne dert bisey. 55 yanak olanlar var ama onlarda surter diye tirsiyorum cunku yayla dusurulmus halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 baya baya sikintili olcu. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Privhunter said: Benim arabada 215/45/R16 lastik var. Kis lastigi bulamiyorum ne dert bisey. 55 yanak olanlar var ama onlarda surter diye tirsiyorum cunku yayla dusurulmus halde.. 215 25 16 al hem yere az basar,hem de daha ekonomik olur da bi dk ortadakimiydi,yere basan ebat?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kış lastiği etli olur zaten. 40 ın altı var mı ki? şimdi benim kamyonetin de lastiklerini değiştirmek gerekiyo mu? bodrumda yaşıyoruz hava 5c nin altına inmez ki pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 maesselam said: 215 25 16 al hem yere az basar,hem de daha ekonomik olur da bi dk ortadakimiydi,yere basan ebat?:S oyle kafaya gore az bazsin , cok bassin diyemiyoruz iste. Olculerin denklikleri var, sadece janta gecirebildik lastigi #YOLO diyemiyoruz. @esh abi ne gerek var? gerci arac ticari falan diye mi diyorsun? Onun kesin bolgelerle alakali bi kisitlamasi olmasi gerek. Hakkaten mugladaki antalyadaki adam naapsin kisligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Selam, Ne şirin şeymiş bu TS850... Yaz lastiğim de Continental ContiPremiumContact 5 olacak gibi geliyor bana :D KHaRoN beni de klübe ekle :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 aahahah hosgeldin. Ayni dusunceleri paylasiyorum. Hayirli olsun bu arada, 3 hafta suren muzakerelerin sonucunda dogru karari aldik. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 inat ettim bu yıl da almayacam. geçen yıl abide-i hürriyetten kaya kaya elysiuma oradan tünele geçmişliğim, göktürkün 30-40 derecelik buzlu sokaklarını tatlı patinajlarla geçmişliğim olsa da bu yılı da 4 mevsim gudyiğırlan tamalayacam. hem bu yıl çok kar olmayacak deyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 iyi bok yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 babam ısmarladı sağolsun... lassa 4*140 TL + 30 TL rot parası. ayrıca depoya koydular çıkanları etiketleyip, nisan gibi gidip öbür lastiklerimi taktıracağım tekrar 80 TL verip. 80 tl nin içerisinde rot balans dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Michelin Latitude Xi2 , ayin 10'undan beri kullanimda. 225/65 R17 taktirdik. Bunlar hanimin aracinda, merakimdan onun araci bir iki gun kullandim. Oto yol kullanimi icin gayet musait gozuktuler, nerdeyse 4 mevsim lastikleri kadar sessiz - konforlu. Lastikler gorulebilecegi uzere T serisi, 190 km ye kadar olmessin olayi var - 130 km ye kadar ciktim, her hangi bir absurpluk hissetmedim. Arabanin yakit sarfiyati cok hafif oranda artti, ama hissedilir bir artis degil. Henuz daha bir buz, kar goremedik. Klasik soguk hava olaylarinda test ediyoruz ama kara ki$ da bulundugum mekanda yakindir, o zaman daha guzel feedback verecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ginaly said: inat ettim bu yıl da almayacam. geçen yıl abide-i hürriyetten kaya kaya elysiuma oradan tünele geçmişliğim, göktürkün 30-40 derecelik buzlu sokaklarını tatlı patinajlarla geçmişliğim olsa da bu yılı da 4 mevsim gudyiğırlan tamalayacam. hem bu yıl çok kar olmayacak deyolla. tırstım. almaya karar verdim. falken diye bir marka var, var mı kullanan, iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 git petlas al daha iyi,yerli mali diye 3 senedir 2 aracimda da petlas kullaniyorum.kis memleketi bide buralar hic bi sikinti. cekmedim.birde ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, 'one minit... ADAC linklerini bi daha da vermem' Bu arada kış lastiği zorunluluğu iptal mi oldu?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi 7 sayfa konustuk, konunun sonunun lassa, falken, petlas diye gitmesi ne kadar aci veriyor icten ice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ginaly said: ginaly said: inat ettim bu yıl da almayacam. geçen yıl abide-i hürriyetten kaya kaya elysiuma oradan tünele geçmişliğim, göktürkün 30-40 derecelik buzlu sokaklarını tatlı patinajlarla geçmişliğim olsa da bu yılı da 4 mevsim gudyiğırlan tamalayacam. hem bu yıl çok kar olmayacak deyolla. tırstım. almaya karar verdim. falken diye bir marka var, var mı kullanan, iyi midir? goodyear michelin continental seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar