Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://images.inquisitr.com/wp-content/2011/05/psn-network-exploit-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Adsafds reklama gel. Mooooooooodddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 en guzel yeri said: paramız neden yurtdışına gitsin, ülkemiz cari açık veriyor, ford focusta kullanıyorum ben. asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ford'ta turkiyede uretiliyor olm niye oyle dion sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Selam, Bence ibretlik :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kış lastiği zorunlu mu oldu bir de lastiğin taban ölçüsünü, önerilen min. ölçüde tutmak lazım, daha iyi basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Vodan said: 18" RFT kış lastiği almayı hayal bile edemiyorum. Bu sene zorunlu olmasından mütevellit almak zorunda kalacaksam da almayacağım sanırım, onun trafik cezasını ödemek daha makul, mantıklı. uhuhuhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dikmende kayarken duymak isteriz bu sözleri. olay para cezası fln değil zaten, ankara da müthiş tehlikeli yağıs zamanında kar lastiksiz yola çıkmak. özellikle çankaya - oran ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bir gün ben de buraya tartışmaya giricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 olm alma masrafı fazla diyim ben. yok lan bildiğin insanın yaşam kalitesini 5 basamak birden yükseltiyor araba. araba almadan önce bildiğin fakir 3.sınıf insamışım. Şimdi elitlikte sınır tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İstanbul'da toplu taşımayla biyere gitmek çok pahalı ve çok vakit kaybettiriyor. Maruz kaldığın muamele de ayrı bir tecavüz niteliğinde. 2 kişi Tramvaya binmek 7 TL olmuş lan? Taksi tuttum aynı yere 6 TL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 valla ben bizim duraktan metrobuse binemiyorum, daha once de yazmistim. kapi acildiginda dolu oluyor zaten. taksim-maslak hattinda bir yer olursa sorun degil, uskudar motor-finukuler-metro uclusu ile ulasiyorum bir sekilde de, bakirkoy e falan giderken iskencelerden iskence begeniyorum. sonra millet neden toplu tasima kullanmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 çıkma kış lastiği alsam arabama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 moriQ said: çıkma kış lastiği alsam arabama onun cikmis olmasinin bir sebebi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, 2005 yapımı Pirelli 225/50R16 kışlık lastikleri sanayide çöpün yanına koydum hurdacılar toplar diye. Yan komşum atladı ve 'benim Corolla'ya bunlar olmaz mı... olsun tabanı geniş olsun daha iyi... baksana deseninde düzgün aşınma bile yok bunların..' diyerek aldı. o lastikler 2 sene yattıkları yerde hiç kullanılmamışlardı. hamurları özelliğini kaybetmişti. Lastikleri alan komşum makina mühendisi. Lastik çapındaki değişim, taban ölçüsündeki değişim, imalat tarihi gibi konuları es geçebilecek kadar engin bir insan olduğu için ben de 'elbette' diyerek ona verdim :) Lastiğin çıkması pek olmuyor be : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kış lastiği gideri nedir ? Kaç km gider vesaire ? Böyle bir olayı var mı ? Her sene mi kış tekeri alıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, İyi korursan eğer 5-6 sene rahat hizmet eder; tabi fiziksel aşınma yoksa. Çünkü kışın UV etkisi daha az oluyor hamura. En azından ben öyle biliyorum, hiç bu konuda bir şey araştırmadım. Çalışan lastiğin ömrü için 10 yıl diye üreticilerin bir söylemi var. Sonlara doğru ilk yıllardaki performansı verir mi hamur bilemem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 5 sene/ 60.000 km deil mi lastikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kullandigin araca, olcuye ve ortam sartlarina cok bagli birsey tabiki ama lastikleri 60-70k km veya 3-4 senekullanabiliyoruz. Hangisi once dolarsa. Tabi bu durumda thread derinligi 0.5mm den derin olmali, uzerinde catlak, balon, asimetri, balans, yamuk asinma gibi seylere dikkat edilmeli. kislik lastikleride 3-4 sezon boyunca +7 santigrat derece ustunde kullanilmadigi surece genelde bu sartlari saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 4 sene goturur aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Kar başladı burda bizim de tekerlekler 3 gun sonra takılacak. Patlamayalım yaz tekerleri ile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 o_o ora nere? kutuplarda mısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Kutup gibi bişi ^^ Almanyanın sol altı Stuttgarta doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 istanbul benzeri yerleşim yerleri için kış lastiği sanki anlamsız gibi, hepi topu 3-4 gün kar oluyo zaten bütün kış boyunca, o zamanda çıkmıyorum trafiğe haa dersenizki sadece kar değil soğuk ve yağışlı havalarda'da farkediyo kış lastiği yol tutuşunu etkiliyo bişey diyemem hiç kullanmadım 10 senedir tek tip lastiklerle sıkıntı yaşamadım, ama kışın aylarca kar altında olan yerlerde mecbur kullanmak lazım, şimdi kış lastiği ve kar lastiğide farklı sanırım çalışma sıcaklıkları da farklıymış teknik bilgi lazım risk almıyalım expert görüşlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar