Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiminle sevişeceği belli oldu


samaella

Öne çıkan mesajlar

The Idiots', 'AntiChrist' ve 'Melancholia' gibi 'aykırı' filmlerini yaratıcısı Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in yeni filmi 'The Nymphomaniac'in oyuncu kadrosu Almanya'da bir araya gelip objektiflere poz verdiler.

Bir kadının doğumundan 50 yaşına dek uzanan yaşam sürecindeki cinsel yaşamını konu edinecek olan film; tüm dünyada izlenebilmesi için 'hardcore' ve 'softcore' olarak iki versiyonda çekilecek.

Agresif bir film olacak.” sözlerini söyleyen LaBeouf'ün tamamlanan oyuncu kadrosuyla da partenri belli oldu. İngiliz model Stacy Martin'in ilk oyunculuk deneyimi olacak.

Sevişemeyenlere duyurulur

http://www.hurriyet.com.tr/_np/2559/17962559.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/21523363.asp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

" Bir sonraki filmim çok erotik olabilir çünkü Manuel Alberto Claro'nun bana söylediği bir şey beni çok etkiledi. Yaşlanan yönetmenlerin düştüğü tuzağa düşüp filmlerinde kadınları gün geçtikçe daha genç ve daha çıplak göstermeye başlama sakın dedi. İşte duymam gereken buydu. Kesinlikle kadınları daha genç ve daha çıplak göstermek istiyorum. "The Nymphomaniac" diye bir proje var kafamda. Bence nimfomanya yanlış değerlendiriliyor. Filmin bu sağlam adı bile yeterince tepki çekecek eminim. Ama böyle bir film yaparsam ve film "güzel" olursa, o zaman bu işleri bırakırım. "

şöyle bir şey demişti Trier bekliyoruz bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...