deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yanlız işin şakası bir yana olay doğru bi zamanlar gitmişliğim var cuma namazına filan hatta her cuma giderdim insan garip bir şekilde huzura eriyo camide ,bi rahatlama hissediyo. Yanlız o ayak kokusu ile karışık gülsuyu ve eski halı kokusu pek hoş değil şimdi hatırladım miğdem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 anon said: friday im in love Hehehe eline sağlık hayırlı cumalar kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BabacumMostors said: o zaman hayırlı cumalar değil kişisel bölümünde daha farklı başlıklı bir konu açarsın 3. sınıf forum kafasında "hayırlı cumalar" "hadi tekbir getirelim" "bugün ramazanın 14üüüüüü :))))" gibi başlıklarla gelmezsen kardeş kardeş yaşarız Tamam dostum sinirlenme ALLAH Var problem yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Allah varken dünyada bunlar oluyorsa, olmasa daha iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cuce said: inanıyosanız, hadi diğerlei neysede, özellikle bu cuma namazını kılmayı bırakın! Cok tehlikeli. hem beden hem ruh sağlığınıza cok zararlı cuma namazı. Kesinlikle bırakmanız lazım Bence bunu biraz tartışalım. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 basayev said: Olm inansanizda inanmasaniz da gidin fatih camii nin avlusuna veya suleymaniye,veya bir arka sokak camiine, En az 1 saat once gidin,guzelce abdestinizi alin ,sonra bahcesine oturup huzurun sesini dinleyin :) Sonra ezan vakti yaklastiginda girin camiiye ,bilseniz de bilmeseniz de namaz kilmayi bir deneyin... Ama ic huzurunu arttiran en onemli namaz da sabah namazi tavsiye ederim yani :) Hayirli cumalar... İnansanızda inanmasanızda bir gün cumaya gitmeyin, o cuma tanrı yokmuş gibi davranın, büyük dinlerin nasıl çelişkilerle dolu olduğunu düşünün, değişik bir gün geçirmiş olacaksınız. Adeta milliyet çocuk eki önerileri gibi "hede hödö yapın arkadaşlarınızı gülmekten kıracaksınız!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Allah varken dünyada bunlar oluyorsa, olmasa daha iyiymiş be oeeh abi ben inanmıyorum ama bu argümandan sonra inanasım geldi o ne biçim bir argüman oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ARDETH Allahsızlığı yayma kürsüsü genel başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 evime en yakın cami 55km kardeş napayım ben mesela bu cuma günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cami ne kadar uzaksa sevabı o kadar çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bahçeye cami fort yapıcam çok çılgın olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 senko said: ARDETH Allahsızlığı yayma kürsüsü genel başkanı kart vizitim var ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yine sabahın 4 ünde uyandım ezana herif 20 dakka bağırdı at gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=m0MqT-S9fiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cumaya bekliyorums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cumaya gittim 5 dakkaya gelecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Cumaya gittim 5 dakkaya gelecem Bu espriyse normal konusurken adam doversin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 gidin duşunuzu alın cünup kefereler 1 saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Hayırlı Cumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.herseyebedel.com/wp-content/uploads/2012/07/559117_396791587046407_1678528540_n1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hayırlı cumalar islamsever pati kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 TR'de cumalar iyidir ya. isten, stajdan kaytarirsin. hem butun gun oturanlar icin de gayet iyi. gidin azcik esneyin egzersiz yapin egilin bukulun. cumaya gitmek yerine patron ben cikip biraz parkta takilacam egzersiz yapicam desen izin alabiliyor musun tr de? cifte standart olayi var madem isini bilecen. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ~ H A Y I R L I ~ - - - ~ C U M A L A R ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Allah 'ın bütün günleri aynıdır ayrımcılık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cuma mubarek gündür .Yatışın habercisidir inanın yada inanmayın cuma günü tüm insan aleminin yüzünde bir tebessüm manevi huzur oluşturur.Bu demek oluyorki cuma iyidir candır pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar