BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 içinde besmele çekmeli konumuz da olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Deathblade said: iç huzur için namaz kılmak yerine, gidebilceğim yere teleport olmam falan gerekir. trafiği aşıp. sevgili müslüman bilim adamları, iç huzurunuza ermiş insanlar olarak, namaz kılmanızdan dolayı açtığınız ufkunuzu lütfen artık bilimde kullanınız. Bulabildiğiniz en büyük buluş "kaldırınca bismillah diyen bardak" olm. neyin kafasını yaşıonuz, napıonuz. Olur mu güzel kardeşim, islam alimlerinin birden fazla yerde görüldüğü bir çok kere rivayet edilmiştir. İnsan aynı anda iki yerde olamayacagina gore, teleport gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 olm boğazlarım şişmek üzere hemen bir ilaç önerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 inanıyosanız, hadi diğerlei neysede, özellikle bu cuma namazını kılmayı bırakın! Cok tehlikeli. hem beden hem ruh sağlığınıza cok zararlı cuma namazı. Kesinlikle bırakmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 namaz kıl geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Giovanni said: Hayırlı cumalar :) ben de müslümanım sevdim şu konuyu ben. bir saldırı falan olmaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yüzüme penisle vuruluyormuş gibi hissediyorum bana saldırı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BabacumMostors said: yüzüme penisle vuruluyormuş gibi hissediyorum bana saldırı var Nasil bir fantazi dunyan var senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BabacumMostors said: yüzüme penisle vuruluyormuş gibi hissediyorum bana saldırı var 18+ http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqzu9dMu2R1qdlh1io1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oh cuma kafası. sdfgh gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 @Laorx evet aynen öyle alt tarafı cuma lan, bir yılda 52 tane var bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 friday night delight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Baktilar delemiyorlar bunun yerine tatli tatli Abi muhabbetleri ile sarmaya calisiyorlar. Banane sizin Cumanizdan Arap sempatizanlari. Gok Tengri gunumuz kutlu olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sipeyskeyk said: Oğlum asıl Karşıyaka'da (İzmir) bir cami var isim vermeyeyim, bulunduğu bölgede "Cami'ye gidelim bu akşam." gibi bir jargon var. Caminin yanı otopark, karşısı lebi derya deniz. Arabayı çeken içiyor orada, caminin tuvaleti de malum işemek için kullanılıyor biraları içtikten sonra. asldkaskldjad. Kadıköyde kilisenin duvarına işiyolar, aynısını camiye yapsalar ne oluru merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 akşama etli pilav ve sohbet varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Hangi camide saf tutuyoruz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Burasi donanim haber uydusu bir forum degil, o sebeble bu tip forum konularini direk garbage gitmesi en buyuk temennim cunku inanan var inanmayan var ne geregi var. Samanyolu TV havasi yaratiminin bosa gerginlikten baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bundan birkaç ay önce açılan bir konu geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 basayev said: Olm inansanizda inanmasaniz da gidin fatih camii nin avlusuna veya suleymaniye,veya bir arka sokak camiine, Oncekendimi bu 10. hesap falan oldu heralde bikaç ayda, bıkmadın mı birader kovulduğun yere geri gelmekten, istenmediğin yerde bulunmanın ne gibi faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben dün gittim cumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 neden cuma hayırlıda diğer günler cenabetmi ? neden kimse hayırlı cumartesiler diye bir konu açmaz yada ne bileyim ramazan neden hayırlı ay ,recep ve şabanın kafası kelmi hatta mart ayı neden hayırlı değil bi boklukmu var o ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hayırlı cumartesiler yahudiler için çünkü onlar lanetlenmiş ırk sürgünler ISLAM FAK YE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: basayev said: Olm inansanizda inanmasaniz da gidin fatih camii nin avlusuna veya suleymaniye,veya bir arka sokak camiine, Oncekendimi bu 10. hesap falan oldu heralde bikaç ayda, bıkmadın mı birader kovulduğun yere geri gelmekten, istenmediğin yerde bulunmanın ne gibi faydası var Sulu baba 6 kere gitti 7 kere geldi ,belki hidayeti bulurum diye tekrar geldim :) saka bir tarafa da ,anlatmak istedigim ic huzurunu camii bahcelerinde buluyorum ama sakin olacak en az 300 yillik olacak , o kuf kokusunu icime cekerkwn vay qq bugunde olmedik lan demek gercekten guzel,inanin veya namaz kilin,imana gelin lan kuffarlar kafasinda degilim ,sadece turbeleri olan ,etrafinda cicek bocek olan camiiler hosuma gidiyor o kadar abartipda polemik konusu yapmayin arkadas erdal bakkal gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 friday im in love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o zaman hayırlı cumalar değil kişisel bölümünde daha farklı başlıklı bir konu açarsın 3. sınıf forum kafasında "hayırlı cumalar" "hadi tekbir getirelim" "bugün ramazanın 14üüüüüü :))))" gibi başlıklarla gelmezsen kardeş kardeş yaşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar