Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam Girsin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pontipati said:

bu arada japon pazarından aldığım 1 liralık şu lambayla sayısız kız kaldırdım
http://www.buyukdepo.com.tr/imagearea/urunler/BD500475_00_00_1.jpg

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

eheheh bazen ben de gülüyorum ona ;)
naber ;)

ikea'dan lamba aldım bu arada. odaya loş ama seksi bi hava katmadı değil ;)

Bunun küçüğünden 2 adet var ;) şimdi ben de yavşama işlerine başlayabilir miyim?;)
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

ALLAAAAAAAHHHHHHHH bea! Bizim mahalleden sorumlu olacaksam, ömrümün sonuna kadar yeter ;) nereden baksan saint joseph yeter ömür boyu... şimdi bunlar hep seks mi olacak? ;)

ne diyorsun! elbette öle.

millet neden ikea seviyor sanıyordun ki?

neyse ben uyuyayım snaırım.
Mesaj tarihi:
butun ndovus sanatlarini filan ogrenip, teketekte herkesi alicak duruma geldikten sonra yavsak bi adam olup, elalemin sevgilisine filan sarmak istiyorum, sonra boyle agzini yuzunu kiricam onun diye atarlanan gencleri dovmek icin. noldu lan hani agzimi yuzumu buna benzeticektin diye de sonra blogumda desifre etmek istiyorum agizlarini burunlarini kirdiktan sonra.
Mesaj tarihi:
ahha o dedigin gibi bişiy olsa bende 40 yıl dalga geçer üstüne çizgiyi aşar adamı stalklar rahatsızlık vericek şekilde dalga geçerim

neden utanıcam sende yapsana aynısını
Mesaj tarihi:
aquila said:

butun ndovus sanatlarini filan ogrenip, teketekte herkesi alicak duruma geldikten sonra yavsak bi adam olup, elalemin sevgilisine filan sarmak istiyorum, sonra boyle agzini yuzunu kiricam onun diye atarlanan gencleri dovmek icin. noldu lan hani agzimi yuzumu buna benzeticektin diye de sonra blogumda desifre etmek istiyorum agizlarini burunlarini kirdiktan sonra.

bigün bitanesi bıçak, silah çeker

alırsın böbreği eline
Mesaj tarihi:
aquila said:

Bunu finanse ederim ya komik olur.
  • Yeni Oluştur...