Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pontipati said: bu arada japon pazarından aldığım 1 liralık şu lambayla sayısız kız kaldırdım http://www.buyukdepo.com.tr/imagearea/urunler/BD500475_00_00_1.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi site her an daha da ilginçleşiyor
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 boyundan buyuk gifleri acmiyor forum.
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: eheheh bazen ben de gülüyorum ona ;) naber ;) ikea'dan lamba aldım bu arada. odaya loş ama seksi bi hava katmadı değil ;) Bunun küçüğünden 2 adet var ;) şimdi ben de yavşama işlerine başlayabilir miyim?;)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bir de ikametgah ile 2 de foto aldık mı tamamdır. mahallenizde yazabilme ruhsatınızı yarına veririz.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ne mahallesi hafız. Alaska'dan çin'e yavşayacaksın ki şanın yürüsün.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 arkadaş daha beginner. daha sonra kıtalar arası yavşayabilir tabii.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yavşama arası ben Çin'i çok seviyom bir daha geldiğimde mutlaka görüşelim ;) yazacaksın.
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ALLAAAAAAAHHHHHHHH bea! Bizim mahalleden sorumlu olacaksam, ömrümün sonuna kadar yeter ;) nereden baksan saint joseph yeter ömür boyu... şimdi bunlar hep seks mi olacak? ;)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben cini cok seviyorum. bi daha geldigimde kesin carpilayim.. klavye error
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gleoddyn said: ALLAAAAAAAHHHHHHHH bea! Bizim mahalleden sorumlu olacaksam, ömrümün sonuna kadar yeter ;) nereden baksan saint joseph yeter ömür boyu... şimdi bunlar hep seks mi olacak? ;) ne diyorsun! elbette öle. millet neden ikea seviyor sanıyordun ki? neyse ben uyuyayım snaırım.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 butun ndovus sanatlarini filan ogrenip, teketekte herkesi alicak duruma geldikten sonra yavsak bi adam olup, elalemin sevgilisine filan sarmak istiyorum, sonra boyle agzini yuzunu kiricam onun diye atarlanan gencleri dovmek icin. noldu lan hani agzimi yuzumu buna benzeticektin diye de sonra blogumda desifre etmek istiyorum agizlarini burunlarini kirdiktan sonra.
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ahha o dedigin gibi bişiy olsa bende 40 yıl dalga geçer üstüne çizgiyi aşar adamı stalklar rahatsızlık vericek şekilde dalga geçerim neden utanıcam sende yapsana aynısını
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: butun ndovus sanatlarini filan ogrenip, teketekte herkesi alicak duruma geldikten sonra yavsak bi adam olup, elalemin sevgilisine filan sarmak istiyorum, sonra boyle agzini yuzunu kiricam onun diye atarlanan gencleri dovmek icin. noldu lan hani agzimi yuzumu buna benzeticektin diye de sonra blogumda desifre etmek istiyorum agizlarini burunlarini kirdiktan sonra. bigün bitanesi bıçak, silah çeker alırsın böbreği eline
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 olm herseye karsi hazirlikli olucam.
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: butun ndovus sanatlarini filan ogrenip, teketekte herkesi alicak duruma geldikten sonra yavsak bi adam olup, elalemin sevgilisine filan sarmak istiyorum, sonra boyle agzini yuzunu kiricam onun diye atarlanan gencleri dovmek icin. noldu lan hani agzimi yuzumu buna benzeticektin diye de sonra blogumda desifre etmek istiyorum agizlarini burunlarini kirdiktan sonra.Bunu finanse ederim ya komik olur.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 misal adam ağzından asit püskürtüyorsa, gözüne gözüne asitli tükürürse?
Öne çıkan mesajlar