Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hı hı çelik ayna. Lafları çok güzel anlıyorsun. Benim söylediğim lafa (isim belirtmeden söyledim) cevap veriyorsan, bu alınmışsın anlamına gelir. Alınmışsın ki yaran var. Bana küçük beyinli diyerekte kimseye benim küçük beyinli olduğumu göstermiş olmuyorsun. Sadece kendi seviyeni gösteriyorsun herkese.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mephinx, 04 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: "Küçükler konuşurken büyükler susarmış" bu ne demek? yaşça buyuk oldugun anlamında mı kullandın yoksa başka bişey mi ? Bayrak olarak büyük.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bilbao dan gol beklioyruz ama bjk daha ii oynuo zor gibi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yavas atsin bilbao,daha beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 holyman salak salak konuşup kafamı bozma ya. parayla mı veriyolar sizi şöyle beşiktaş forumlarına anlamıyorum, 2 laf atıcaz diye geliyosunuz, ÇİRKEF BEŞİKTAŞ, BAYRAĞINA BAK ÖYLE KONUŞ, sonra da yaran var ki gocunuyosun falan tarzında çocukça sataşmalar falan.. ne diyim garipsiniz..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yok ya bjk yensin. İddayı utrecht yatırdı zaten :) Biz yurt dışında Türk takımlarını destekleriz. Sanırım daha kuyruk acısı gibi yaralar veremedikleri için bizlere.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 carew'inde kaçırdığı harbiden OHA[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Gene daıldı işte forum, ibo akın ın bi frikiği üst direkte patladı, john carew çok ciddi bi pozisyonu harcadı.. ibo akın gençliğin verdiği tecrübesizlikle biriki pas vermesi gereken pozisyonda tercihini şut & çalımdan yapınca harcadı.. olsun iyidir iyi, 3 gelecek bu maçta..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: bLaQ, 04 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: holyman salak salak konuşup kafamı bozma ya. parayla mı veriyolar sizi şöyle beşiktaş forumlarına anlamıyorum, 2 laf atıcaz diye geliyosunuz, ÇİRKEF BEŞİKTAŞ, BAYRAĞINA BAK ÖYLE KONUŞ, sonra da yaran var ki gocunuyosun falan tarzında çocukça sataşmalar falan.. ne diyim garipsiniz.. lol hala hakaret ediyorsun. bu kadarlık adamsın işte.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: bLaQ, 04 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: 2 laf atıcaz diye geliyosunuz, ÇİRKEF BEŞİKTAŞ, BAYRAĞINA BAK ÖYLE KONUŞ Böyle bir lafı nerde gördün merak ediyorum. Üste çıkmaya çalışma daha da küçülüyorsun forumdaki kişilerin önünde. Özür borcun var bizlere.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fordcus benide yatırdı utrecht :([signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet "salakça konuşuyosun" ve "garipsin" demişim, pamuk prenses misin, terbiyen mi bozuldu bi anda.. sanki küfür var, hakaret var.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 salak hakaret değil? gerizekalı hakaret değil? küçük beyinli hakaret değil?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 uncla. Valla gitti paracıklar :) Bir de çifte şans oynadım bu kadar dandk olamaz ya gittiler kime yenildiler. Karşı takıma 3.75 veriyor. Süper be ;)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 daha bi kupon daha var o ne olacak bakalım[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bjk maç topicine gelip sağa sola çirkef dersen karşılığını alırsın holyman[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 belirli kişilere söyledim ve evet çirkeflik yapmışlardı. Sen bana hakaret ederek cevap veremessin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 3 oldu hll.[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 GOOOOOOOOOOL İBO AKIN[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 at bunu ibo beee..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yine de tebrikler.. Türkiye'ye karma ve fame gelsin biraz. heheh. Sataşmayın 6 ayrı dilde küfrederim..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pancu avrupada boş geçmezdi pek ama zaman az ya .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Beşiktaş 3 - 1 A. Bilbao 26' Ali Güneş 63' John Carew 89' İbrahim Akın[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: DynamicK, 04 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: oha süper oynuyo bjk ehe hatta son 1-2 yıldır en iyi oyunu diyebilirim golde zaten gecikti ama mac bole giderse hakkı bjk: 3 a.b.: 1 hadin bakalım mübarek adamım vesselam sırf 3-1 dediimden son pozisyonda karşı karşıya kaçırdı ehe :P helal olsun valla cok güzel oynadı bjk pek bi sevindim :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 güzel futbol, iyi sonuç. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar