uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 golde ramazan'ın hatası zamanında çıksa olmazdı gol[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL![signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 2-1 olsa da yaramaz kı sımdı 2 gol daha lazım[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 grup sistemi var. 2-1 3-1 16-1 önemli değil[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 FB'nin yenilmesi için dualar eden adamlar yüzünden ben de kinci oldum. İyi oldu inşallah gerisi de gelir.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 dogru ya unuttum ford baska foruma yaylansan nası olur[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sergen'in pozisyonu ofsayt diil gibiydi yau?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ok siz birbirinize moral verin şöle olursa geçeriz şöle olursa yeneriz diye.. Takımınız yabancılar önünde zor durumda iken böyle hareketler nasıl geliyor ?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 valla zor duruma daha düşmediğimiz için bilemiyoruz, sana feci koymuş ama nedense..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fordcus çirkefle çirkef olunmaz. Onlar ne kadar hatalıysa sen iki kat hata yapıyorsun şu an. Adının altındaki bayrağı düşünüp hareket et.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Holyman, 04 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: fordcus çirkefle çirkef olunmaz. Onlar ne kadar hatalıysa sen iki kat hata yapıyorsun şu an. Adının altındaki bayrağı düşünüp hareket et. evet o bir cumhuriyet bayrağı[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 GOOOOOOOOOOOOOL[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Attınız iyi :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gol 2-1. auhauheuhea[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 john carew dk 62 2-1[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Carew'e tek gol yakışmaz, bu futbola 2 gol yakışmaz.. .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mephinx, 04 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 04 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: fordcus çirkefle çirkef olunmaz. Onlar ne kadar hatalıysa sen iki kat hata yapıyorsun şu an. Adının altındaki bayrağı düşünüp hareket et. evet o bir cumhuriyet bayrağı ne demiştim? Adımın altındaki asil bayrak için susuyorum. Küçükler konuşurken büyükler susarmış.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bak gerizekalı kardeşim 2 takım maç yapıo istediğini tut, ben rakibimin rakibini tutarım, hiçkimseyi de bilbaoyu destekliyo diye suçlamam. o küçük beyinleriniz bunu algılamıyo, saçma sapan konuşuyosunuz. milli bi dava değil bu, 2 takımın spor müsabakası.. bi oyun.. sağa sola çirkef diyip adamın asabını da bozma.. ha ek olarak susucaksın tabi, ama konuşucak bişeyin olmadığı için..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj bLaQ tarafından 04 Kasım 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 blaq küçük beyin deme!! senin seviyene inersem '^%^+%&!+!%![signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şu yeste'de kendini ne sanıyo acaba çok tarz oldum fln diyodur saça başa bakın şu salağın allahaşkına[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 blaq sen alınıyorsan çirkefsin demektir. kendini öyle hissettiğin içinde alınıyor olabilirsin bilemem. Küçük beyinli lafıyla hakaret etme seviyesine inebileceğini de gösterdiğin için tebrik ederim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çocukluk yapıcaksan sende küçük beyinlisin ki alınıyosun.. lol ya.. yaşınız kaç? yok alınıyosan öylesin, çelik ayna falan..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yaşın kaç diyor ya adama bak. Maşallahın var hala aklında dünmüş gibi bebe lafları. Ana bacı kayıyım bakaalım bu koca forumda kim alınıyor senden başka. Terbiyesizlik yapmayı bırak.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 "Küçükler konuşurken büyükler susarmış" bu ne demek? yaşça buyuk oldugun anlamında mı kullandın yoksa başka bişey mi ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ah ulan ne guzel vurdu gol olsa sekil olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar