-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Arkadaslar Bu sertifikalar, ornegin MCSD.net gibi. Bunların Turkiye'de ki islevleri nedir. bunların yarari ne duzeydedir Bilgi acısından sormuorum.Bu sertifikalar is buldururmu yada Fazlasıyla yardımcı olurmu?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 benim bildiğim baya etkili oluyor onlar iş ararken :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Türkiye'de geçerliliği yüksektir avrupada çok dikkat edileceğini sanmıyorum ancak ne biliyorsun dendiğinde x bir programlama dilini bildiğini ve microsoft sertifikanı gösterdiğinde sertifika sahibi olmayan tüm rakiplerini elemiş oluyorsun...[signature][hline]Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından Ruhumuzu kandırdık Orhun'un kaynağından Bu kaynakdan içenin yürekleri tunç olur Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hayatta tum sertifikalarin insan hayatina etkisi oldugu gibi bu sertifikalarin da (ozellikle bilgisayar, bilisim caginda oldugumuz dusunulurse) cok faydasi var! benimde ms sertifikasi almak gibi bir dusuncem var. Turkiyede bu sertifikayi veren yerler var bildigim kadariyla. Ancak nerelerde veriliyor? Ornegin Izmir'de nerde veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu sertifikalari sadece Microsoft kendi duzenledigi sinavlarda verior sadece sen izmirde bir sınav yeri bulman gerek bir cok Kursta girebiliorsun sınavlarına.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 microsoft türkiyenin izmir bürosuna git Türkiyede ; -Ankara -İzmir -İstanbul da bölge ofisleri var microsoftun...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sanki bu sertfikları aldığında hemen iş bulacakmışsın yada kayda değer bir referansmış gibi empoze ediliyor. aldığında duvarına asarsın :) :) :)[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bence kesinlikle kayda deger.. sadece bu sertifika degil, tum sertifikalar insan hayatinda her zaman onem teskil eder. Sen bir yere gittiginde konuyla alakasi olmasa da bu sertifikayi gosterdiginde her zaman sana arti puan kazandirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 criminal haklı. sertifikalar tek başına hiçbir işe yaramıyor. bende bir tane var (mcp) fakat mcdba ya da mcsd olmak için sınavlara girmeyi düşünmüyorum. (kendimi fazlasıyla yeterli gördüğüm halde) bence o sertifikaları hakedecek duruma gelinmeli, alınıp alınmayacağına o zaman karar verilmeli. (o duruma gelince almıyorsunuz :D)[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sertifikalar hiçbir yerde uzun süreli artı puan kazandırmaz. sadece ilk izlenimi değiştirir. ve yazılım sektöründe ilk izlenim pek önemli olmuyor :D projeyi bitiremediğin sürece..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cogu büyük şirketin cok fazla önem vercegini zannetmiyorum. cünkü baya kolay alınabiliyor. yalnız birkaç sertifika sanırım epey kasış, onlardan alabiliosanız o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 alicaksan iki sertifika var biri cisconun ccna ustu sertifikalari digeride oracle sertifikalari oraclekileri almak can yakiyor bu arada 2.5 milyarmi 2500$ miy neydi en son:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cc lerin de mc lerden farkı yok ki?[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bu sertifikalar avrupada tek basina cok etkili olmasina karsilik malesef ulkemizde sanki olmazsa olmaz gibi illaki birde yaninda uni diplomasi istenmektedir. Yani isi bilin bilmeyin onemli degil mcse sertifikasini ulkemizde bilen cok degil. Yani uni diploman yoksa mcse sahibi bir insan onlarin gozunde cokda iyi system mühendisi degil. Malesef bu boyle umarim duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar