Katibim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 selam millet bilen bilir daha önce bmw 3.20d almaya karar vermiştim ancak vergisi ve bir çok 2. el bmw nin km si ile oynanmış olduğunu bizzat görünce fikrimden vazgeçtim Son alternatif elimde seat leon 1.2 tsi kaldı.... Nasıl araba gençler bi el atın be aldırın bana şunu Ha bu arada 6uğur mumcu - bostancı arası gidip gelecek yakıt durumu nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Abi modifiye neyim yapıyor yeni gençlik leon baya tutuluyor o yüzden satması kolay en azından onu diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 evli barklı adamsın, ne işin var seatınan leonunan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 marksman said: evli barklı adamsın, ne işin var seatınan leonunan fiat linea neyime yetmiyor ?? :)-D dizel hemde mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Selam, Ben tipini beğenmiyorum. 1.2TSI motora diyeceğim yok. Telafuz edilen rakam ne kadar bu araç için? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Selam, Yakın zamanda çocuk falan da düşünüyorsan (mini)MPV tarzına bak. O kompakt sınıflarda arkaya çocuk koltuğu zor sığabiliyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 paramecium said: Selam, Ben tipini beğenmiyorum. 1.2TSI motora diyeceğim yok. Telafuz edilen rakam ne kadar bu araç için? Saygılar. 40K + içine ne doldurursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Selam, Dediğim gibi, üstünde düşünülmesi gerekenler: - Kaç sene kullanmayı planlıyorsun? - Çoluk/çocuk durumunda isofix falan filan... koltuk sığıyor mu arka sıraya... ufaklığın her türlü tekerlekli hede hödüsü için bagajın yeterliliği... Yok hanımla beraber sadece takılırız diyorsa bence tatminkâr bir seçim. Ben orta konsoluna pek bir gıcığım(aşırı sade ve bsit duruyor), belirtmek isterim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 orta konsol eskisine gore daha iyi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bide bunun sunroof tam açılmıyor diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Selam, Konsol makyajlanmış sadece. Eşşek kadar ölü alan bırakmışlar : Sırf orta konsol için Saab almak lazım! Saab konsol görsel Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 saabın orta konsolu commodere64'gibiymiş. 90ların sci-fi filmlerine benziyor. bi de batmadımıydı saab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Selam, Her foto linki düzeltmeye fiş keseceğim artık :D Bence son derece karizmatik. "one button, one function" yapısını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o kadar salterle kafayi yerim ben. one button rules them all insaniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Abi menülerde kayboluyorsun bu seferde; basılı tutarsan ayrı, kısa süre basarsan ayrı özellik. insana Airbus kullanıyormuş havası vermeli :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 2013 leon geliyorken bu zaten ikinci eli zor bi arabanin olumu manasina gelir. Baska alternatif bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar