Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spysweeper

deejay17

Öne çıkan mesajlar

burda bi yerde görüp yükledim.. ilk başlarda bi işe yarıyor gibiydi ama windowsun gerekli şeylerinide siliyor..bilgisayarımın içine etti... sırf bu yüzden kaç kere format attım... ama anladımki bundan kaynaklanıyor gene format atıp yüklemicem bi dahada.. onun yerine kullanabilieceğim hiç sorunu olmayan daha düzgün bi program warmı ??[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Sosyal ağlarda paylaş

komik
spysweeper'ın sorunlu olduğunu ilk senden duydum.
4 ayrı sistemde (okul kütüphane, okul sınıf, yurt, ankara'daki ev..) spysweeper kullandım. Hiç bir sorun olmadı. Dediğin gerekli şeyleri silme durumuyla da hiç karşılaşmadım.

Bence programa kabahat bulmadan önce bir bilgisayarını gözden geçir, belki senin kullandığın windows'ta bir terslik olabilir?

ama yok "illa spysweeper kullanmıycam" diyorsan, ad-aware kullan diycem.

ad-aware hiç sevmedim, spysweeper kullanıyorum onun yerine.
demek ki spysweeper sevmediysen, ad-aware'e bayılacaksın.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Kasım 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birseyler yuklemeden once kapat programi. boylece registery korumasi falan engellemez. install sirasinda blockluiyodur sen de okumadan peki diyip gecersen tabi dedigin gibi olur...

ancak spysweeper'i ben de sevmedim. ne guzel, surekli calisiyo. mantik olarak bi sorun olmamasi gerek di mi? hyr... arattigin zaman gidip spy buluyo yine... e nerde bunun real-time korumasi... yani iceri giriyosa uyar... bence cok saglikli bi program diil, sadece basmakalip seyleri kontrol ediyo. adam gibi bi program yazamadilar su is icin ya. adaware'de iyi degil, onun da ayni falsosu var...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

evet boyna dio sweep yap sweep yap yapıosun sora silio sözde.. 5 dakka sonra gene sweep yapıosun gene buluo aynını... bi süre bilmediim etmediim sitelere girmeyerek idare etçem...
c:windowssystem32autoexec mi ney öle bişeyi silio sorun çıkarıo uninstall lar bile çalışmıyodu delircektim..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...