Buddha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yahu Gökhan ileri çıkmadı mı? Adam hem bek hem açık oynadı. Heralde başka maçları izliyoruz. Topuz'un aptal pas hataları olmassa gol sağdan gelirdi.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pontipati said: anlayana ne lan asdhasdafuq O paragraflar benim değil ya. " gördüğünüzde anlamanız lazım. ponti ponti atlamayın öyle. caner de bu yüzden iyi topçu işte. dediğeme geldik yine. tüm sene yedek beklet, ağlamaz. oynadığı zamanda takımın en çok koşanı olur. ortalama bi üstü bi adam; ama böyle adamlardan takımda bulunacak işte.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 olm olsun adını Gökhan Gönül koyarım, ona da laf etmeyin yuh artık sdf Şu takıma daha Kuyt-Krasic-Stoch girecek valla hep böyle oynasak ne lig ne avrupa dayanır bu takıma karşı, ama bugünkü yorgunluk Trabzon maçında patlamaz umarım
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi bek dedigin adam bulundugu tarafı koridora cevirir zaten. hem bek, hem acık diye bisey yok. ilk yarıyı yarım yamalak seyrettim. alex cok iyiydi seyrettigim bolumde.
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İşte koridora çevirdiği için iyi. Bazı beklerin ciğerleri yetmiyorda buna bazen geri dönemiyorlar hani.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ya zaten turkiye'de bek kalmadı pek. bi eboue var ki ben hala nasıl aldık onu anlayamadım. bi de gg formda oldugu zaman yapıyor, ama hala onun da defansif yonunu begenmiyorum ben. bi de yetersiz sabri var, cigeri bu ise yeten. ama onun da baska ise yarayan kısmı yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bekir profilden Guiza'ya benziyor yahu asadasdasd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 meşalesine zıçtığımın hıyarları ya ceza gelecek lan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 devre arasında Yobo'nun yanına bi hızlı ecnebi stoper getirsek takım süper olur valla
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 BULUTLARIN ARASINDAN CIKARAK VURUYOR ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXX
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykut alkışlıyo ama bakışlar "ulan yine attı pff" der gibi alex için fgsfghsfg
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 lan bu boyla bu kadar iyi kafa vurabilmek taymingine kurban be
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 cezayi goze alarak kullanilan mesaleler marsilyayi oyundan soguttu tam baski kurduklarinda. zaten direktifle yakilmistir onlar gencler bosuna kufretmeyin adamlara ;)
Öne çıkan mesajlar