vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 vaperon said: Ne halt yediğinin farkında ve boş bakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. çıktı ve selçuğu alıcaktım 80 de gol yediğimiz için stochu almış. LEGENDARY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 boş yere hem hayvan gibi yoruldu takım hem de morali bozuldu, Trabzon maçı noolcak bakalım Aykut daha neler yumurtlayacak görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. konusuyordu az once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Okul Açık gücünü gösterdi bugün, hayranlıkla bizi izledi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fabulosoguy said: toggie said: aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. çıktı ve selçuğu alıcaktım 80 de gol yediğimiz için stochu almış. LEGENDARY caner sakatlandi cikmak istedi o yuzden stocku aldik dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: ahahah old boyz kafası çok güzel kurguluyor. Azizi geç şuan her fırsatta küfür ettiğiniz selçuk un hala bu takımda bulunma sebebi o zaten neyse sdf fazla zorlamıcam ban man yemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 blacksheep, old boyz videosunda arkadan çıkan mısın öndeki mi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Şuan taraftarın %90'dan fazlası Aykut gitsin istiyordur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Selçuku alacağına Felipeyi alsın daha iyi sdf http://www.gazetepress.com/wp-content/uploads/2012/08/felipe-de-souza1-559x320.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yok beni kadraja almamış it kameraman daha solundayım onun Edit:bide dostum hani tamam illa karşılık vericende o vidyoyla benim söylediğim şeyin bi alakası yok.Fenerbahçe için Türkiye ligi daha öncelikle Başkanında dediği gibi.Bukadar kızma yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yok, sanmam fiz. Adam old boyz tribün lideri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fabulosoguy said: toggie said: aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. çıktı ve selçuğu alıcaktım 80 de gol yediğimiz için stochu almış. LEGENDARY yok artık ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Benim bildiğim çok feyzli bi abi var. Bu abimiz gelse bizim takımla sohbetlere katılsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 üzülmeyin. gladbach 97. dakikada penaltiyi kacirdi onlarda 0-0 kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Gerçi aykut aykut diyoruzda 100 milyon euroluk takımda bunlar ne yapıyor ? 5 kişi armut gibi bakıyor 1 tanesinin bile yeri doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: fabulosoguy said: toggie said: aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. çıktı ve selçuğu alıcaktım 80 de gol yediğimiz için stochu almış. LEGENDARY yok artık ahahahahaha aykutun hayali 4 6 0 taktigi ve 6 on liberoyu ayni anda oynatma hayali gercek oluormus az daha.eminim ruyalarina giriyordur bu taktik aklina geldikce ereksiyon oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hayır adam selcuk'u alacakmıs bi de. stoch'u yanlıslıkla almıs gibi bisey. diyecek bisey bulamıyorum ya. aykut ve aziz soyle 3-4 sezon daha kalsın, daha ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yargitay sen bizim kocaman umudumuzsun. Baska turlu bu aziz dolayisiyla aykut uzun yillar kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 BlackSheep said: Yok beni kadraja almamış it kameraman daha solundayım onun Edit:bide dostum hani tamam illa karşılık vericende o vidyoyla benim söylediğim şeyin bi alakası yok.Fenerbahçe için Türkiye ligi daha öncelikle Başkanında dediği gibi.Bukadar kızma yani...teknik direktörün söylediği: http://www.spothaber.com/haber/828/aykut-kocaman-para-degil-prestij-pesindeyiz.html türkiye ligi tabi ki de şart, türkiye liginde şampiyon olmasaydı galatasaray şu an ne yapıyor olacaktı sence? aziz yıldırım gs'yi yendiği için fenerbahçenin başında diyorsun, selçuk gs'ye gol attığı için fb'de diyorsun. konuşuyor da konuşuyorsun da, öyle bol keseden sallıyorsun. al ben de diyeyim o zaman, sabri'nin onüç yıldır galatasarayda olmasının sebebi fenerbahçe maçlarından sonra üçlü çektirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 içerden de yönetir bu, kuklası olacak birini koyar koltuğa yine elini çekmez ntvde çok hırslıydı geçenki yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 e kardesini getirdi zaten? adam %90 girecek iceri. kardesi oturdu bile koltuga, kimse de sesini cıkarmadı ilginctir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Şimdi Bienvenu pozisyonu izledim zaten adam aptalda top gittikten sonra Cristian hareket bile etmemiş. Yeter lan bıktık böle oyuncular. 2-0 öndesin tamam adam aptalca bişey yaptı el kol hareketi yapacagına hızlıca dönsene! Birde adam sonradan girmiş yorgun falanda değil. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Abi sabriyide 13 yıldır bütün gsliler nolur gitsin diyo zaten.Tamam direk kontraya geçiyosun maçın heycanı var anlarımda ne gelip zaaaaa çektim ne dalga geçtim.Fenerli damarın tutmadan konuşalım. Hani zaten en basit örnek Raul Meireles i bile elendikten sonra almanız sizin avrupayla işiniz olmadığının göstergesi zaten demi?Ki bu ilk deil elendikten sonra alınan ilk topçu. Selçuk konusundada başka bi açıklaman varmı?Yoksa iyi topçu gs ye gol atmasıyla alakası yokmu hiç fenerde bukadar sene barınması diyosun?Fener gsye yenilmeye başladığı senede Selçukta bianda günah keçisi oluyo takımın.Herneyse beğeniyosan Selçuk u laf yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar