Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

fabulosoguy said:

toggie said:

aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin.

çıktı ve selçuğu alıcaktım 80 de gol yediğimiz için stochu almış. LEGENDARY

yok artık ahahahahaha

aykutun hayali 4 6 0 taktigi ve 6 on liberoyu ayni anda oynatma hayali gercek oluormus az daha.eminim ruyalarina giriyordur bu taktik aklina geldikce ereksiyon oluyordur
Sosyal ağlarda paylaş

BlackSheep said:

Yok beni kadraja almamış it kameraman daha solundayım onun

Edit:bide dostum hani tamam illa karşılık vericende o vidyoyla benim söylediğim şeyin bi alakası yok.Fenerbahçe için Türkiye ligi daha öncelikle Başkanında dediği gibi.Bukadar kızma yani...
teknik direktörün söylediği: http://www.spothaber.com/haber/828/aykut-kocaman-para-degil-prestij-pesindeyiz.html

türkiye ligi tabi ki de şart, türkiye liginde şampiyon olmasaydı galatasaray şu an ne yapıyor olacaktı sence? aziz yıldırım gs'yi yendiği için fenerbahçenin başında diyorsun, selçuk gs'ye gol attığı için fb'de diyorsun. konuşuyor da konuşuyorsun da, öyle bol keseden sallıyorsun.

al ben de diyeyim o zaman, sabri'nin onüç yıldır galatasarayda olmasının sebebi fenerbahçe maçlarından sonra üçlü çektirmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Bienvenu pozisyonu izledim zaten adam aptalda top gittikten sonra Cristian hareket bile etmemiş. Yeter lan bıktık böle oyuncular.

2-0 öndesin tamam adam aptalca bişey yaptı el kol hareketi yapacagına hızlıca dönsene! Birde adam sonradan girmiş yorgun falanda değil. Rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sabriyide 13 yıldır bütün gsliler nolur gitsin diyo zaten.Tamam direk kontraya geçiyosun maçın heycanı var anlarımda ne gelip zaaaaa çektim ne dalga geçtim.Fenerli damarın tutmadan konuşalım.

Hani zaten en basit örnek Raul Meireles i bile elendikten sonra almanız sizin avrupayla işiniz olmadığının göstergesi zaten demi?Ki bu ilk deil elendikten sonra alınan ilk topçu.

Selçuk konusundada başka bi açıklaman varmı?Yoksa iyi topçu gs ye gol atmasıyla alakası yokmu hiç fenerde bukadar sene barınması diyosun?Fener gsye yenilmeye başladığı senede Selçukta bianda günah keçisi oluyo takımın.Herneyse beğeniyosan Selçuk u laf yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...