Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 khala said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fenerbah%C3%A7e%27nin+marsilya+galibiyetini+k%C4%B1skanan+tip&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=2 Şu müthiş ya ahaha. Bu arada Allah Aykut'u Fener'in başından eksik etmez inşallah. efsane bu ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Van Hoojdonk çatır çatır eleştiriyordu Daum'u, Alexte çarpsa ağzına Aykutun çok tatlı olucaktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 A.Kocaman birazdan NTV ye çıkınca "3 Temmuz sürecinden bu yana" diye cümleye başlamazsa adam değilim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kondüsyonsuzluk tabi ki td eksikliği. ama aykut kocaman da diyor ki biz en yüksek kondüsyonumuzu kasım-aralık'ta yakalayacağız. bence hatalı böyle bir hedefle kondüsyon programı yapmak ama adam böyle yapmış. stoch'un oynamaması ÇOK doğru, alınması da kenardaki çaresizlikten. adam bayağı formsuz son zamanlarda. aykut kocaman bu takıma 3 yıldır hiçbirşey katmamıştır iyi hoş da, lütfen söyleyin kimin zamanında bu takıma birşey katıldı bu dönemde katılmadıysa =) tnkt said: abi bari sen yapma, takımın kondüsyona ihtiyacı var doğru ama o zaman adama sormazlar mı sen 2 ay kamp yaptın hiç mi koşturmadın bu adamları diye? şu manu-gs maçında bile p.scholes at gibi koştu sahada her olayın içinde vardı, bu bahane değil kondüsyonsuzluk demek td'nin eksikliği demek daha lig başlayalı kaç hafta oldu ne demek kondüsyonsuzluk? ayrıca Aykut kocaman stoch'u nsıl oyuna aldı çok şaşırdım adamda bi alex bi stoch egosu var selçuğu koyacak diye çok bekledim. alex'i çıkartmak direk yanlış kadar neden çünkü yerine baroni girdi sen appiah gibi adam koysan kimse ağzını açıp laf etmez ama baroni kaç kere olumlu top kullandı? kaç top kaptı? baroni-alex değişikliği yanlış. sow zaten çıkmamalıydı bu kadar kötü oynadığın maçta pressle bi kaza topu sayesinde 1-0 yakaladın sonra bi kontra atakda 2-0 oldu başka pozisyonun yok üzgünüm takım iyiye gidiyor demek benim için çok zor.... aykut kocaman'nın resmen kendine yeni bir kafa alması gerekiyor takımda yardımlaşma yok herkes sabit,tempo desen bizim halı saha maçları daha tempolu geçiyor. kısacaı 3 senedir bu takıma hiç bir şey katamamıştır aykut kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu arada, eleştirin, istifa isteyin vs ok da; olay beddualara gittiği sürece banler de yaklaşır size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sampiyonlar ligi on elemesi oynicak takimin antrenoru oyle bisey dediyse zaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykutun toplantıda anlatcakları belli, şu dakkada bu oldu şu dakkada şu oldu şanssızdık da şöyleydik de böyleydik de işte ööleydi de, stajer yazar gibi maçı anlatıyor zaten izlemiş insanlara Zico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 zico körün ölüp badem gözlü olması sendromunu yaşıyor. az çıldırmıyorduk zico döneminde koşmayan takım yüzünden. ligde HİÇ birşey yapmıyordu takım, HİÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 birisi şunun aykut'lu versiyonunu yapsa çok popüler olur yaptığı bak http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5408679_700b.jpg http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5406258_460s.jpg aykut what are you doing? aykut? STAHP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Fener ve fenerliler için hayatın tek anlamı gs yi yenebilmek oldukça zaten katılcak bişey yok takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bakalim ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 soyleyecek bisey yok diyor dffdjdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Pes 2013 deki zorluk seviyeleri aciklandi: Amateur , Beginner , Semi Pro , Professional , Expert , Hardcore, Aykut Kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi stoch'un formsuz olduğuna inanmıyorum ben, bu konuda ortak bi noktamız yok stoch'un artık bıktığına inanıyorum ben... çünkü aykut hoca niang-sow-mehmet topal, bunların hepsinden sol kanat yaratmaya çalıştı ve başarılı olamadı stoch en iyi halindeyken bile zaman zaman yedek kaldı. he bence stoch formsuz olsa dahi canerden kat kat iyi oynar. bana soruyorsan eğer FB tarihinde gelmiş en iyi tdler löw ve zico bu iki adam döneminde fenerbahçe gerçekten sistemli futbol oynadı. Zico döneminde de o eksiklik vardı takım maç seçiyordu resmen disiplin yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fenerliler için hayatın tek anlamı gs'yi yenmek değil de, senin için tek anlam fenere yenilmemek galiba. kendi kendinize fenerli hedefleri uydurup sonra bunlara inanıyorsunuz. löw'e katılıyorum tnkt, löw > fenerbahçeye parreira'dan sonra gelmiş tüm teknik direktörler stoch'un küstüğüne de inanıyorum. ama adam formsuz aynı zamanda. formsuzluğu tek ölçüt değil de, oyunu ileriye yıkamayacağımız maçlarda güçsüz olduğu için oynadığında etkisiz kalıyor. o yüzden büyük maçlarda yedek kalıyor. o yüzden de küsüyor vs. orada da aykut kocaman'ın inadının hatalı olduğunu kabul ediyorum ben de. kazım > löw tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ne halt yediğinin farkında ve boş bakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: bu arada, eleştirin, istifa isteyin vs ok da; olay beddualara gittiği sürece banler de yaklaşır size. ya doğru diyosun da fena doldum. Neyse çok şey var denecek de insanın içinden bişi demek gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 BlackSheep said: Fener ve fenerliler için hayatın tek anlamı gs yi yenebilmek oldukça zaten katılcak bişey yok takıma yok oyle bi dunya,birakin su ezikligi,on senedir baydik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 vaperon said: Ne halt yediğinin farkında ve boş bakıyor... harbi üzgünlük ve çaresizlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fizban said: fenerliler için hayatın tek anlamı gs'yi yenmek değil de, senin için tek anlam fenere yenilmemek galiba. kendi kendinize fenerli hedefleri uydurup sonra bunlara inanıyorsunuz. Sevgili başkanınızın bukadar yılda başta olmasının sebebi kazandığı Gs maçları deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi adam SELÇUK DEDİ SELÇUK GİRCEKTİ DEDİ STOCHU ALMIŞ DURUMA GÖRE. APAOSJDJASBDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ahahah old boyz kafası çok güzel kurguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aykut konusmadı di mi daha? cıkınca haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ohaha geçmiş olsun zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Buddha said: Cristian girdi bıraktım izlemeyi işalla yeneriz :D Biliyorum arkadaş adam takımın dengesini bozuyor. Devamını izlemedim girdikten sonra ama kesin etkisi vardır bu dingonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar