Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

kondüsyonsuzluk tabi ki td eksikliği. ama aykut kocaman da diyor ki biz en yüksek kondüsyonumuzu kasım-aralık'ta yakalayacağız. bence hatalı böyle bir hedefle kondüsyon programı yapmak ama adam böyle yapmış.

stoch'un oynamaması ÇOK doğru, alınması da kenardaki çaresizlikten. adam bayağı formsuz son zamanlarda.

aykut kocaman bu takıma 3 yıldır hiçbirşey katmamıştır iyi hoş da, lütfen söyleyin kimin zamanında bu takıma birşey katıldı bu dönemde katılmadıysa =)
tnkt said:

abi bari sen yapma, takımın kondüsyona ihtiyacı var doğru ama o zaman adama sormazlar mı sen 2 ay kamp yaptın hiç mi koşturmadın bu adamları diye? şu manu-gs maçında bile p.scholes
at gibi koştu sahada her olayın içinde vardı, bu bahane değil kondüsyonsuzluk demek td'nin eksikliği demek daha lig başlayalı kaç hafta oldu ne demek kondüsyonsuzluk? ayrıca Aykut kocaman stoch'u nsıl oyuna aldı çok şaşırdım adamda bi alex bi stoch egosu var selçuğu koyacak diye çok bekledim. alex'i çıkartmak direk yanlış kadar neden çünkü yerine baroni girdi sen appiah gibi adam koysan kimse ağzını açıp laf etmez ama baroni kaç kere olumlu top kullandı? kaç top kaptı? baroni-alex değişikliği yanlış. sow zaten çıkmamalıydı bu kadar kötü oynadığın maçta pressle bi kaza topu sayesinde 1-0 yakaladın sonra bi kontra atakda 2-0 oldu başka pozisyonun yok üzgünüm takım iyiye gidiyor demek benim için çok zor.... aykut kocaman'nın resmen kendine yeni bir kafa alması gerekiyor takımda yardımlaşma yok herkes sabit,tempo desen bizim halı saha maçları daha tempolu geçiyor. kısacaı 3 senedir bu takıma hiç bir şey katamamıştır aykut kocaman.
Sosyal ağlarda paylaş

abi stoch'un formsuz olduğuna inanmıyorum ben, bu konuda ortak bi noktamız yok stoch'un artık bıktığına inanıyorum ben... çünkü aykut hoca niang-sow-mehmet topal, bunların hepsinden sol kanat yaratmaya çalıştı ve başarılı olamadı stoch en iyi halindeyken bile zaman zaman yedek kaldı. he bence stoch formsuz olsa dahi canerden kat kat iyi oynar. bana soruyorsan eğer FB tarihinde gelmiş en iyi tdler löw ve zico bu iki adam döneminde fenerbahçe gerçekten sistemli futbol oynadı.
Zico döneminde de o eksiklik vardı takım maç seçiyordu resmen disiplin yoktu...
Sosyal ağlarda paylaş

fenerliler için hayatın tek anlamı gs'yi yenmek değil de, senin için tek anlam fenere yenilmemek galiba. kendi kendinize fenerli hedefleri uydurup sonra bunlara inanıyorsunuz.

löw'e katılıyorum tnkt, löw > fenerbahçeye parreira'dan sonra gelmiş tüm teknik direktörler

stoch'un küstüğüne de inanıyorum. ama adam formsuz aynı zamanda. formsuzluğu tek ölçüt değil de, oyunu ileriye yıkamayacağımız maçlarda güçsüz olduğu için oynadığında etkisiz kalıyor. o yüzden büyük maçlarda yedek kalıyor. o yüzden de küsüyor vs. orada da aykut kocaman'ın inadının hatalı olduğunu kabul ediyorum ben de.

kazım > löw tabi bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...