shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 oyuncu yeni karakter yarattığında biryerden başlamasını istiyorum.koordinatını .where komutuyla buldum nasıl yapıcam? bi arkadaş spheretables da starts daki koordinatları sil seninkini yapıştır dedi ama açtığımda simsiyah bi ekranda karakter görünüyor YARDIM EDİN LÜTFEN NASIL YAPABİLİRİM?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Dogru demis, sen yanlis yapmissin birseyi. Caps topic acmayin..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 shapsal demek ıstedıgın sanırım su : oyuna her karakter actıgımda baslangıc haritasi olarak 1 sehir olsun mu dıyorsunuz ?[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Sylveria'daki (ve yenilen aılan çoğu sharddaki) gibi bir ırk ve skill seçim alanı yapmak istiyor sanırım arkadaş.Yani herkes hangi şehri seçerse seçsin belli bir alanda başlıycak (Örn:Green Acces vb.) ordan ırk ve skillini seçicek. Arkadaşım o iş için dedikleri gibi Starts'tan hepsinin altına, sadece varolan koordinatları silip, başlangıç koordinatı yazacaksın.Bir dene istersen.Bide ben deniym doğru mu yanlış mı :P[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Evet dedigim gibi imiş. Yapman gereken sadece koordinatlari silip yerine kendi belirlediklerini yazman.İsimlerle hiç oynama.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arwen_Darklords Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 [STARTS] // new client Yew The Sturdy Bow 5140,1767 Minoc The Barnacle Tavern 5140,1767 Britain Sweet Dreams Inn 5140,1767 Moonglow The Scholars Inn 5140,1767 Trinsic The Traveller's Inn 5140,1767 Magincia The Great Horns Tavern 5140,1767 Jhelom The Morning Star Inn 5140,1767 Skara Brae The Falconers Inn 5140,1767 Vesper The Ironwood Inn 5140,1767 her hangi bir şehiri seçtiğinde yukarda yazan yerde çıkar...! Ama sen belki hiç bilmiyorsan /scripts/spheretables.scp aç orda böyle yazan yere girip nereyi istiyorsan .where komutuyla kafanda yazan kordinatları benim yazdığım kordinatlarla değiştirebilirsin açık yazdığımı sanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ırk sıstemı arıyorsan www.pepelek.com/scripts e gir ırk die aratın[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sağolun.Buraya mesajımı attıktan 5 dk sonra becerdim.Bir de cevaplara bakınca iş tamamdır dedim! Herkese teşekkürler.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Np.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar