SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yeni mezun metalurji mühendisiyim, Eskişehir'de yüksek lisansa kayıt oldum ama düzen falan kurmadım normalde Samsun'da yaşıyorum. Bugün Balıkesir'de bir dökümhaneden telefon geldi gel görüşelim yetiştirelim seni tarzında bir sürü yere de başvuru yaptım. siz olsanız ne yaparsınız? 1- baba parası ye ayda 5-6 kez Eskişehir'e git gel Ankara'da arkadaşın yanında falan takıl, iş aramaya devam et. 2- Eskişehir'e yerleş adam gibi yükseğini yap iş falan ara bu sırada baba parası yemeye devam et. 3- Balıkesir'e yerleş arada Eskişehir'e git falan. 4- salla yüksekte neymiş git askere. 5- senden adam olmaz. bu arada yaş 24 tek çocuğum baba parası 1-2 sene daha yerim ama üzülüyorum kaç yaşına geldiler biraz gezip dolaşsınlar. istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Git görüş hoşuna giderse çalış yetiştirmek isteyen adam varmış negzel elinde olmadı yüksek yap işte vay canına yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 2'yi oyladım..çünkü; "iş falan ara bu sırada" kısmı yüzünden. bi de; mesleğin para ediyor/edecek mesleklerden.. iyi oynarsan. bir de sağ kalırsan.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx @ bende öyle düşünüyorum haftaya gidip görüşecem çapulcu gibi bir maaş önermezlerse çalışabilirim. coco @ bakalım kısmet ölmezsek para var gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yükseğe kabul edildiysen onu da halletmeye çalış ama boşlama sonra başvurularını etkilemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 boşta gezen metalurji mezunlarına ben de kırgınım o konuda. git kaynak mühendisliği falan al illa para yiyeceksen ki ROI olsun. ya da askere git. ana-baba parası yiyeceksen adam gibi bişeyler yap bre zındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 zaten kaynak veya ndt son çare onlarında modası geçti peynir ekmek gibi oldu kaynakçılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 baba parası ye çalışmaya başladın mı baba parası yiyemiyorsun yok lan yiyebilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 görüşmeye git iş ortamı ve vaad ettiklerini yüksek lisans ortamı ve vaad ettikleriyle karşılaştır ona göre al abi yolunu işte daha çok da bir şey belirli değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 iş tecrübesi > yüksek lisans akademisyen olmayı kafana koyduysan ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu arada yükseğe kabul aldıysan bir kere zaten programdan atılma diye bir şey yok artık kaydını yaptır çalış 3 sene sonra da askerliğin yap gel keza eskişehir tarafında iş bulursan yükseğe devam edersin bir şekilde adam 3 yıllık askerden uzak durma kartı kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors @ abicim durum aynen anlattığın gibi yükseğe kaydımı yaptırdım ders kaydımı bile yaptım tecilim de var ilk 2 sene harçta yok atılma kalktı benimde niyet aynen o şekilde Eskişehir-Ankara tarafında bi iş bulsam direk zıplarım ama henüz denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: bu arada yükseğe kabul aldıysan bir kere zaten programdan atılma diye bir şey yok artık kaydını yaptır çalış 3 sene sonra da askerliğin yap gel keza eskişehir tarafında iş bulursan yükseğe devam edersin bir şekilde adam 3 yıllık askerden uzak durma kartı kazanmış yuksek (tezli ya da tezsiz) 3 yil mi tecil ediyor simdi askerligi? 2 diye biliyordum ben. yuksege gir, zaten ales males de kalkmis isteyen selamun aleykum diyip yapabilecek gibi bisi yuksek. kafalar rahat o zaman, 30'a kadar tecil yardirmaca. iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 is bulduysan giricen haci, yuksek muksek hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 döküm işi ağırdır metlurjide yl yapcağına, makinacı tasarım programlarını bilmen daha iyi ya da cnc programlama kpss çalış ilk 10'a girersen atanırsın döküm yerine, ısıl işlem bakabilirsin; kalite kontrol kısmı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 rerore @ esasen ısıl işlemciyim yani en azından meslekle alakalı bildiğim en iyi şey o muhtemelen yl tezimde onla alakalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Adam gibi yükseğini yap dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar