kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yeter be allahsızlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 48 yaralı diye yazmış ntv, ulan bir otobüse 48 kişimi bindirmişler o bölgede yapılacak iş mi bu offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 pkk nın son cırpınışları az kaldı bitiyo . yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 NTV nin haberinde 1 şehit diyor. Şimdi bu resimdeki araçtan 1 ölümü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 4 şehit diyor haber kaynakları şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Her haber sitesine girdiğimde yeni bir saldırı oluyor.. noluyoruz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hurriyet.com.tr @Hurriyet GÜNCELLEME: Bingöl'deki saldırıda şehit sayısı 7'ye yükseldi. En az 50 asker yaralı. Belediye kan anonsu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 merak etmeyin beyler kış ayları geliyor yakın RTE cıkar pkk silah bıraksın operasyonlar dursun nidaları atmaya başlar . kış aylarında bilindiği gibi pek terör olayı olamdığından bizim gerizekalı miletimizde helal lan akp bitirdi pkk yı diye toz kondurmaz . hele bide kömür aldımın yanında anasını bilee satar . acık ve net söylüyorum PKK bu seneki son saldırısını RTE nin gene bi abd ziyareti sırasında yapacaktır.. sanırım bu sıralar gene bi abd ye gitmesi söz konusu . dikkatle takip ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yakılır akp ye yakışır helalın var lan bir senede bütün bu zamana kadar olan şehit sayısını katlıcanız yeminlen allahsızlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 vatanhainligi yapmayın,ekonomi iyiye giderken bu tarz şehit haberlerine gündemde yer veren türkiye nin önünü kesen provakatiflerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu tarz haberleri internet gibi ortamda dillendirenler en az pkklılar kadar vatanhainidir !!!,ak partiyi yıpratmak için hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bunlar bir yana bu adamlar niye operasyonlarını bu kadar arttırdılar. hükümete bişey yaptırmaya çalışıyorlar, hükümette muhtemelen tahmin ediyordur ne olduğunu. suriyeye girmek mi acaba diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 türkiye nin selameti için şehit haberlerine sansür getirilmesini yüce devletimizden talep ediyorum,yarın ilk is gidip savcılıga suc duyurusunda bulunucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ardeth said: bunlar bir yana bu adamlar niye operasyonlarını bu kadar arttırdılar. hükümete bişey yaptırmaya çalışıyorlar, hükümette muhtemelen tahmin ediyordur ne olduğunu. suriyeye girmek mi acaba diye düşünüyorum. tersten bakıyorsun. suriye 2000 civarında gerillayı koşulsuz serbest bıraktı hapishanelerden. sonra iran ciddi mücadele veriyordu, o rahat bıraktı. bütün güç şu anda türkiye'ye kanalize edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 herkes işine baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 son çırpınışları bunlar terör örgütünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bikaç güne milletin gazını almak için kolpadan dağ taş bombalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 calimero said: Ardeth said: bunlar bir yana bu adamlar niye operasyonlarını bu kadar arttırdılar. hükümete bişey yaptırmaya çalışıyorlar, hükümette muhtemelen tahmin ediyordur ne olduğunu. suriyeye girmek mi acaba diye düşünüyorum. tersten bakıyorsun. suriye 2000 civarında gerillayı koşulsuz serbest bıraktı hapishanelerden. sonra iran ciddi mücadele veriyordu, o rahat bıraktı. bütün güç şu anda türkiye'ye kanalize edildi. E bunların da sebebi olabilir yani tam tersine Türkiyenin isyancuları desteklemesi sebebi ile yapılmış hareketler olabilirdi. Gerçi salınan 2000 kişi de PKKlı mı onu bilmiyorum. Ama sonuçta bu kadar artmasının bence bir şekilde Suriye politikamızla ilgisi var. Gerçi düşünüyorum gerçekten PKK kuzey suriye topraklarında şu an yerleşmeye çalışıyor olsaydı (biraz bizim medyanın dolduruşu gibi duruyor o ama neyse) herhalde savaşın uzamasını tercih ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 beyler ben saldırıyoum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kardesimi daha dun van'a yolladım. sabahtan beri haber sitelerinde geziyorum olay var mı diye. daha ne kadar devam edicem acaba bu psikolojiyle. birileri artık istifa etmeli. savastayız ve resmen kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ntvmsnbc said: Öte yandan, saldırının hedefi olan askeri konvoyun oldukça korunaklı olduğu görüldü. Konvoyda jammerlı araçların da yer aldığı bildirildi. Genellikle mayınla pusu kuran PKK’lıların, bu kez roketatarla -hem de gündüz vakti- saldırı düzenlemesi dikkat çekti. jammer'ın nesi korunak? bizzat jammer şöförler yol boyunca telefonla konuşuyolar. Korunaklı konvoy olsa karşı ateş açılır en azından, bu kadar yanlı haber olmaz. Ha bi de bizim insnsız hava araçları vardı dimi bbg evi gibi izliyoduk, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bakalım bu sefer gündemi değiştirmek için akşam haberlerine kadar ne ortaya atılacak; CHP ile kavga-Yeni Anayasa-Yerel Seçimlerin öne alınması-Türban-Ekonomi-İsrail-Suriye-AB-(4+4+14)-CHP ile bidaa kavga-Adnan Menderes-12 Eylül-İsmet İnönü-ABD seçimleri-Camiler ahır yapılırdı-Ermeniler-vsvsvsvsvssvs seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu tur nakiller gizli olarak belirlenen güvenli yol günlerinde yapılır.anlasılan guzergah emniyet altına alınmamıs.yine bir ihmal,yine istihbarat hatası. sorumlular?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bakalım bu sefer gündemi değiştirmek için akşam haberlerine kadar ne ortaya atılacak; CHP ile kavga-Yeni Anayasa-Yerel Seçimlerin öne alınması-Türban-Ekonomi-İsrail-Suriye-AB-(4+4+14)-CHP ile bidaa kavga-Adnan Menderes-12 Eylül-İsmet İnönü-ABD seçimleri-Camiler ahır yapılırdı-Ermeniler-vsvsvsvsvssvs seç beğen al türban ? imam hatip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar