Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenliklerin Zorlukları

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Abi sanıyosunuz ki öğretmenlerin işi çok kolay daha tam öğretmen değilim sadece stajerim ama aslında işleri çok zor. Madolyonun diğer yarısı aslında çok farklı. Bende tüm öğretmenler gereksiz gir ders anlat çık yaparlar sanıyordum ama şu stajerlik yaptığım süre içinde neler olduğunu gördüm.
Uyku düzenimi 10 saatten 6 saate indirdim anca hazırlanıyorum. Adamların okulda çocuklarla uğraşması yetmiyor birde okuldaki çocuklar için ahlaksız kişilerle uğraşıyorlar. Bunlar kimler yok okulda sigara içip arkadaşlarını alıştıranlar, okulda uyuşturucu satmaya çalışanlar, ailesi ile arası kötü olan kızları korumak gibi. Adamlarım işi gerçekten zor. Bence onlara karşı biraz daha saygılı olmalıyız. Onların iç yüzünü gördükten sonra bunu düşündüm. Hiç biride çıkıp ben sizi şöyle şeylerden koruyorum diyede övünmüyor.

Not : her öğretmen aynı değil gereksiz öğretmenlerde var.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaan sen naaptın dayı ? Ne iş stajer falan .

*!Şaşırır*[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum öğretmenler altındır , altınlarımızı muhafaza ve müdafa etmek gerekir , bende kendi okulumda eğitmen olarak kalmayı çok istiyorum dilerim olur :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel çok iyide hangi görevle geldin nedir olayın . Hayır seni tanımasam dicemki bu olsa olsa matematik tarih falan dicemde . Senin zaten ayarın bozuk . Napıyon hiperaktif bebeleri interaktif halemi getiriyon ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 06 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
Abi sanıyosunuz ki öğretmenlerin işi çok kolay daha tam ü

yoo nerden çıkardın :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmenler bir tanedir.Benim annemde öğretmen ve gerçekten işlerinin zorluklarını çok iyi biliorum.Onlar öğrencilerin stresini ewlerindede çekiyorlar.Mesela benim annem öğrencilerinin sorunlarına evdede çözüm arıyor ve onlar için gerçekten üzüldüğünü yüzünden anlayabiliorum...Ama harbiden gereksiz ve saçma sapan konuşan öğretmenlerde var.Mesela bizim müzikçi.Son derece lüzumsuz bir ders ama saolsun kendisi tüm sınıfı her hafta sözlü yapar ve not defterine gözümüzün önünde 40 diyede yazar daha 100 alan olmadı.Çünkü özellikle Yanlış bilelim diye sürekli zor zor sorular soruo...Böyle psikopat öğretmenlerde var ama özünde iyi bir insan bunu biliorum...Bence öğretmenler de öğrencilere biras daha anlayışlı olmalı ve ne ibiliim biras daha duyarlı olmalılar.Dersi zevkli hala getirmeliler.Benim annem kendide kabul ediyor iyi yaklaşmakla bağırarak yaklaşmak arasındaki farkı!Bilmiorum ben bana gelipte tenefüste sarılan yada arkadas gibi konusan hocaları daha çok sewiorum.Ama onların değrinide bilmeliyiz...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

benim dersim tam geyiğe kaçarken yanımdaki hoca durduruyo milleti :P nese sonuçta insandan insana fark var benim biricik ing. hocam dışardan çok sert biri gibi gözükür ama aslında çok iyidir beni ayda bir kez içmeye götürür :D sonra adam dersleri çok iyi olan ama maddi durumu olmayan öğrencileri dershaneye gönderiyor böyle çok iyi öğretmenler var. Gerçi türk milleti değilmiyiz öğrenciye değer veriyon, senin verdiğin değerini değilde dersi kaynatmak için öylesine mal mal işler yapıp arkandan atıp tutuyorlar.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ha ama şöyle birşey vardır bence;

bir kere öğrenmek yüz kere öğretmekten daha zordur ama daha eğlencelidir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Benim valide de öğretmen . Ben kendim biliyorum arada bi yanına gidiyorum oyle canım sıkılınca . Yani boyle bırak öğretmeyi yüzüne bile türükmek istemiyeceğin insanlara ders anlatıyolar . Helede bide benim annem yani sonuçta biri karşı çıkınca anneme ,benim sinirlen tavan yapıyo . ZOr durduruyorum kendimi :hrr:

Türkiye'deki bence en kutsal iş öğretmenlik .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Kasım 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 06 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
Abi sanıyosunuz ki öğretmenlerin işi çok kolay daha tam öğretmen değilim sadece stajerim ama aslında işleri çok zor. Madolyonun diğer yarısı aslında çok farklı. Bende tüm öğretmenler gereksiz gir ders anlat çık yaparlar sanıyordum ama şu stajerlik yaptığım süre içinde neler olduğunu gördüm.
Uyku düzenimi 10 saatten 6 saate indirdim anca hazırlanıyorum. Adamların okulda çocuklarla uğraşması yetmiyor birde okuldaki çocuklar için ahlaksız kişilerle uğraşıyorlar. Bunlar kimler yok okulda sigara içip arkadaşlarını alıştıranlar, okulda uyuşturucu satmaya çalışanlar, ailesi ile arası kötü olan kızları korumak gibi. Adamlarım işi gerçekten zor. Bence onlara karşı biraz daha saygılı olmalıyız. Onların iç yüzünü gördükten sonra bunu düşündüm. Hiç biride çıkıp ben sizi şöyle şeylerden koruyorum diyede övünmüyor.

Not : her öğretmen aynı değil gereksiz öğretmenlerde var. [/quote)
Bu yazı ile ogretmen olma sen bence
Ör=Madolyon degil madalyon
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bellow arada sırada bana ingilizce çalıştırsan???Hem senin çaındanda ii olur nette biras anlatsan ya walla bazen analamıorum :) Özellikle sınavlardan önce çok ii olur ehuehueh :) Tabii sana zahmet olmassa...
Öğretmenlik süfer bi meslek bence!
Lİmasol yazı dilinde hızlı yazdığın için harf atlamaları yanlış harfler olması yada araya har girmesi bi abuklullar olabilir.Normaldir hoş karşılamalıyız!Bellow ii etmişsin bu konuyu açarak :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 07 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
wehuehueh

Bu ne yahu? Murray bile böyle gülmez :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

of öğretmenlik çok önemli bir meslek.ama gel gör ki lisedekiler sağ olsun tüm öğretmenleri benzin döküp yakasım geliyor... :(

bellow cum sen sen ol eskiden öğrenci olduğunu hatırlayarak eğit öğrencilerini...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...