secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 arkadaşlar adım ayşe. 2010 da felsefe bölümünden mezun oldum.üniversite döneminde erkek arkadaşımla beraber kalıyordum. lisans tezimi parayla yazdırdım. ancak lisans tezi yazdırdığım elemanlar parayı birkaç gün geciktirdiğim için tezi başkasına sattık dediler. vakit az olduğu için tezi bana satmalarını kullanabileceğimi söyledim. sonuçta mezun oldum.aynı tezden başka bir üniversitede olma ihtimali var. tabi bu süreçte erkek arkadaşımında herşeyden haberi vardı.ben onunla şu anda ayrılmış durumdayım. beni şikayet ederse ve olay kanıtlanırsa diplomam iptal edilir mi ya da e gibi ceza alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben seni korurum ayşe, tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hiç gözüm tutmamıştı zaten o çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayan olduğunu başlıkta niye belirtme gereği duydun, erkek olsan soramaz mısın soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ulan şerefsizin yaptığına bak. milletvekili tanıdıklarım var ayşe, iptal olursa diploman, istediğin başka bişeyden yaptırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şikayet ederse alırlar diplomayı elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ayşe orda mısın???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bi smiley vs koyar insan kaç satır mesaj atmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 arkadaşlar ciddi bir konu sulandırmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu arada gerçek cevap vereyim; lisans tezi ne ya hahaha. hiçbişey olmaz yoluna bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ayşocuum bu konuyu msnde görüşelim istersen, burdakiler seni rahatsız edebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bir project eternity eğri yaklaşımını öngörüyorum. İlk gün 7 sayfa yazılır, sonrasında maksimum 10 sayfaya ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gülücük geldi beyler, koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ayşam gelmiş, hoşgelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sevgili patates canımcım öpüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Vendy said: Ayşam gelmiş, hoşgelmiş. ayrı yazılır o "hoş gelmiş" kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 diploma iptal edilebilir. tezin konusu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ota boka troll muamelesi yapmak ne zaman paticik adeti oldu keninize gelin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oha dasa tez konusundan hatun bulma yöntemi bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 felsefe gibi konularda tez yazılabilmesini aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Eğitim bölümünde de troll serbest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar