kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 manu çok formda. rooney dışında eksikleri de yok galiba. malesef manu rahat alır bu maçı. maç starda mı yoksa dsmart mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 D-Smart'ta olacakmışta hani yayıncılık anlaşması yok muydu ülke tek takımla temsil ediliyorsa şifresiz kanalda yayınlanır diye? Bu sene nasıl değiştirdiler bu olayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben kasarken adam 2 kelimeyle topik açmış dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 açtım mı açtım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 allahtan bir cl maçı oynayacaksınız 50 tane konu açmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kagawa ve Persie iyileşmiş son maçta kadrodalardı, Welbeck ve Hernandez dahi oynasa yine çok sağlam forvet hatları var adamların, kanatlar zaten uçan cinsten, ağır tokatlıcaklar GS'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi diğer konu başarılı tarih falan var sdf. Bu nasıl konu başlığı "Çarşamba 9:45 Manu Cimbom" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 niye beğenemedin mi hem bu daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar