scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 merhaba, işimle ilgili olarak türkiyede ki otomobil dergilerini toparlamam lazım, bir d&r turu falan yapmadan önce patidaşlara sorayım dedim en popüler, ve bildiğiniz otomobil dergileri hangileri? tuning üzerine olanlar ekstra güzel olur benim açımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selam, Adam gibi tuning dergisi var mı bizde? Ben üni sonrası elimi vurmadım dergilere : Ama favorim Auto Motor und Sport idi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tr Tuning ve Tuning Türkiye diye iki dergi var, onların dışında bilemedim. ya konu şey aslında, otomobillerle ilgili bir parça getirtiyoruz yurtdışından, ünlü bir tuning vs. markası diyeyim. konu ilgili basın bültenleri hazırlamam gerekiyor ve tüm dergilere dağıtalım istedik. o yüzden sordum neler var diye dergiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selam, Dergiler + Forumlar şeklinde daha iyi olur :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar