rtmert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 serverlarda goruyorum gm robun üstüne magerobe giyiliyor üst üste oluyor bu nasıl oluyor acaba scpsini yapazarmısınız veya nasıl oluyosa solermsiniz...
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sphere'la hic ilgilenmeme ragmen hatirladigim kadarıyla Body'i Gm body yapıp ustune giyiorsun ne giyersen yani Gm robe kıyafet deil senin Body seklin oluo.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
rtmert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Saol Cevabın Dogru Denedim Oldu Tsk Ederim
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 birde onu itema da ekleyebilirsin.. ON=@equip src.body c_man_gm src.0body c_man_gm ON=@UNEQUIP src.body c_man src.0body c_man
Peach_Riza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ustune gm robeyi sabitlersen ....mage robeda giyebilirsin istedigin farkli bir seyde..[signature][hline]Mephisto...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Peach_Riza, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Ustune gm robeyi sabitlersen Pardon birde yukarıdakini nasıl yapıcağımızı açıklarmısın ? Nasıl yani adam kendi ustundeki itemi nasıl staticlicek ? Bi zahmet ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Peach_Riza, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Ustune gm robeyi sabitlersen ....gm karakterler için static diye bir şey yoktur , gm charlar static her şeyi oynatabilirler .... bu yüzden magerobe giymeye kalktığında , gm robe çantaya düşer...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 önce geliyoruz .info ile hangi karaktere bunu uygulamak istiyorsak seçiyoruz ve karşımıza çıkan dialogtan body kısmını yada obody olacaktı ona tıklıyoruz ardından çıkan yere c_man_gm yazıyoruz ve isteğimiz gerçekleşiyor :) ne kadar güzel anlattım yaw[signature][hline]deviL|may|Cry
Öne çıkan mesajlar