rtmert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 serverlarda goruyorum gm robun üstüne magerobe giyiliyor üst üste oluyor bu nasıl oluyor acaba scpsini yapazarmısınız veya nasıl oluyosa solermsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sphere'la hic ilgilenmeme ragmen hatirladigim kadarıyla Body'i Gm body yapıp ustune giyiorsun ne giyersen yani Gm robe kıyafet deil senin Body seklin oluo.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rtmert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Saol Cevabın Dogru Denedim Oldu Tsk Ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 birde onu itema da ekleyebilirsin.. ON=@equip src.body c_man_gm src.0body c_man_gm ON=@UNEQUIP src.body c_man src.0body c_man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ustune gm robeyi sabitlersen ....mage robeda giyebilirsin istedigin farkli bir seyde..[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Peach_Riza, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Ustune gm robeyi sabitlersen Pardon birde yukarıdakini nasıl yapıcağımızı açıklarmısın ? Nasıl yani adam kendi ustundeki itemi nasıl staticlicek ? Bi zahmet ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Peach_Riza, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Ustune gm robeyi sabitlersen ....gm karakterler için static diye bir şey yoktur , gm charlar static her şeyi oynatabilirler .... bu yüzden magerobe giymeye kalktığında , gm robe çantaya düşer...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 önce geliyoruz .info ile hangi karaktere bunu uygulamak istiyorsak seçiyoruz ve karşımıza çıkan dialogtan body kısmını yada obody olacaktı ona tıklıyoruz ardından çıkan yere c_man_gm yazıyoruz ve isteğimiz gerçekleşiyor :) ne kadar güzel anlattım yaw[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar