Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hardware reserved memory ?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

ne güzel linux kullanıyordum kaşındım netbook a win 8 yükledim hem deneme hemde ofis app lerinde rahatlarım diye neyse yükledim (64bit yüklenmedi 32 bit yükledim bende) makina çok ağır task manager a baktım free memory 0 diyordu sonradan fark ettim reserved memory diye bişey 1.5gb yiyor o yiyor bu yiyor derken 4gb ram bitti hiç bişey açık değilken nasıl çözerim bunu?

netbook için şu linux u (ofis kullanımı ) yükle kardeş diyenleride tavsiyelerini beklerim

Sosyal ağlarda paylaş

linux 64 bit miydi ?
onda sorun yoksa muhtemelen grafik kartinin hafizasi da buyuk diye tahmin ediyorum

anakartına takili diger zimbirtilar genel amacli kullandigin hafizayla ayni sekilde adresleniyor, o yuzden isletim sisteminin destekledigi max sinirdan sonrasiyla ramin iliskilendirilemiyor kabaca yer olmadigi icin
Sosyal ağlarda paylaş

mesaji simdi gordum evet 64 bitti. mint yukledim suan iyi gidiyor. bide wine tum programlari acsa nefret ediyorum virtual boxtan

lisansli dw ve ps cs6
lisansli autocad 2k12 calissin yeter
birde farkli konu acmiyim simdi libre office calc xlsx ve xls dosyalarini neden o formatta yine 4-5 dk da save eder?

crunchbang i ss lerden hatirladim benim office deki bilgisayarda optimus nvdia kart var ve bumblebee falan calismio crunchbang de oyuzden autocad gg oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...