Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

349. Dönem (Aralık 2012) KD. ve YD. Subay Adayları

photographer

Öne çıkan mesajlar

Giovanni said:

abi basvururken amerikada master yaptigimi soylesem toefl 100 desem falan uzun donem cikma ihtimali mi artar yoksa daha iyi bir yere dusme ihtimalim mi? (bayagi cahilim bu konularda gordugun uzere).

ne adamlar gordum harcanan,toefl vs. bos is gel yafrucum buraya dedi mi bitti.uzun ya da kısa tamamen askerligi yaptıgınız yere birlige baglı,nasıl askerlik yapacagınız.cok iyi cok rahat yapabilirsiniz,tam tersine gunde 5 saat uyuyabilmek icin yapmayacagınız cakallıkda kalmayabilir.
umarım rahat yerlere duser,guzel insanlarla yaparsınız askerliginizi.
bu arada safak 000
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm yani direk yarın gitsek de tamam aralıkta gel olmuyor yani. Yoklama tarihi sonraya mı veriliyor yani. Ben eskiden tecilde o gün hemen yoklama olmuştu, geç mi kaldık hakikaten sistem nasıldır bir açıklayıverebilirseniz. Yarın gidiyorum her türlü de kaçırdık mı şimdi aralığı, hiç haberim yoktu. Bir de yurtdışında okuyunca dil vs biliyorsanız söylemeyin demişlerdi, onu napalım..
Sosyal ağlarda paylaş

Gideceksin sıra numarası alacaksın aralıkta gitmek istediğini söylüyeceksin büyük ihtimalle geç kaldın ayağı çekecekler. Sen ısrar et aralıkta gitmek istediğini diret. Ardından seni ya hastaneye yada aile hekimine postalıcaklar sonra düzgündür raporunu alıp işlemini tamamlıcaksın.

Bu işlemler genelde 2yada 3iş günü sürüyor. Sabah 8de sube açılır 8de orada ol hatta daha önce. 8:15te orada olmuştum 40. kişiydim 11.45te sıra bana gelmişti. Gerisini sen hesap et.
Sosyal ağlarda paylaş

@sotto
son yoklama 31 Ekim.hala sansın var.@nolax ın yazdıgı belgelerle git subeye onlar halleder gerisini.
kasım ayının ortalarında da sınava girecegin evraklarını alırsın(meshur sarı zarf)
aralık ayının ilk 3 gunu sınav olucak o sınava gore uzun donem kısa donem olacagı belli olucak.
aralık ayının 12.sinde teslim olman gerekiyor.30 Kasım dan sonra resmen asker olucaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

lisans mezunları 1-2-3aralık tarihlerinde yedek subay sınavlarına giriyorsun. Sınav kağıdına kısa dönem mi yedek sbaylık mı komandoluk mu hangi bölümü(bölüm dediğim haacı karacı falan fıstık) seçiyorsun. 9-10aralıkta sınav sonucları gece yarısı belli oluyor. 12aralıkta teslim olman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Kasım ayının sonuna kadar gidip almamız gereken, aralık başında yapılacak olan sınava girerken yanımızda götürmemiz gereken zarf. İşlemin adı sevk galiba, arkadaşlar arasında bu işleme hep "sarı zarf almak" dendiği için öyle yazmışım. Çok açıklayıcı olmamış, kusura bakmayın. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...