Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Şubeye giderken ne evraklar gerekiyor. Ben de gidiyorum sanırım Aralık'ta, aradan çıkarma niyetim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Giovanni said: abi basvururken amerikada master yaptigimi soylesem toefl 100 desem falan uzun donem cikma ihtimali mi artar yoksa daha iyi bir yere dusme ihtimalim mi? (bayagi cahilim bu konularda gordugun uzere). ne adamlar gordum harcanan,toefl vs. bos is gel yafrucum buraya dedi mi bitti.uzun ya da kısa tamamen askerligi yaptıgınız yere birlige baglı,nasıl askerlik yapacagınız.cok iyi cok rahat yapabilirsiniz,tam tersine gunde 5 saat uyuyabilmek icin yapmayacagınız cakallıkda kalmayabilir. umarım rahat yerlere duser,guzel insanlarla yaparsınız askerliginizi. bu arada safak 000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sotto said: Şubeye giderken ne evraklar gerekiyor. Ben de gidiyorum sanırım Aralık'ta, aradan çıkarma niyetim var... sen baya geç kalmışsın son başvurular ekim sonunda aralık celbi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Tamam yarın gidiyorum zaten şubeye. Diploma aslı, fotograf vs yeterli değil mi anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 @sotto en son yoklama ne zaman aralık celbi icin onu ogren.yarın git askerlik subene. muhtemelen bu gunlerde sondur yarın mutlaka git subeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hmm yani direk yarın gitsek de tamam aralıkta gel olmuyor yani. Yoklama tarihi sonraya mı veriliyor yani. Ben eskiden tecilde o gün hemen yoklama olmuştu, geç mi kaldık hakikaten sistem nasıldır bir açıklayıverebilirseniz. Yarın gidiyorum her türlü de kaçırdık mı şimdi aralığı, hiç haberim yoktu. Bir de yurtdışında okuyunca dil vs biliyorsanız söylemeyin demişlerdi, onu napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Diploma aslı fotokopisi nüfus cizdanın fotokopisi bol bol fotograf 3-5tane olsun (heyete gidecem diyorsan 15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Gideceksin sıra numarası alacaksın aralıkta gitmek istediğini söylüyeceksin büyük ihtimalle geç kaldın ayağı çekecekler. Sen ısrar et aralıkta gitmek istediğini diret. Ardından seni ya hastaneye yada aile hekimine postalıcaklar sonra düzgündür raporunu alıp işlemini tamamlıcaksın. Bu işlemler genelde 2yada 3iş günü sürüyor. Sabah 8de sube açılır 8de orada ol hatta daha önce. 8:15te orada olmuştum 40. kişiydim 11.45te sıra bana gelmişti. Gerisini sen hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 @sotto son yoklama 31 Ekim.hala sansın var.@nolax ın yazdıgı belgelerle git subeye onlar halleder gerisini. kasım ayının ortalarında da sınava girecegin evraklarını alırsın(meshur sarı zarf) aralık ayının ilk 3 gunu sınav olucak o sınava gore uzun donem kısa donem olacagı belli olucak. aralık ayının 12.sinde teslim olman gerekiyor.30 Kasım dan sonra resmen asker olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Çok sağolun, peki sınav dediğiniz olay nedir. Elbette kısa dönem yapmak istiyorum, ne yapacağız yani ne tarz birşey o sınav. Baya cahilmişim askerlik konusunda:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lisans mezunları 1-2-3aralık tarihlerinde yedek subay sınavlarına giriyorsun. Sınav kağıdına kısa dönem mi yedek sbaylık mı komandoluk mu hangi bölümü(bölüm dediğim haacı karacı falan fıstık) seçiyorsun. 9-10aralıkta sınav sonucları gece yarısı belli oluyor. 12aralıkta teslim olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Tamam da, kısa dönem için sallıyor muyuz sınavı onu anlamadım. Yoksa sınav sadece ne istiyorsun kağıdı mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ahahah o sordugun soruyu kimse cozemedi dostum.neye gore belirleniyor kimsenin neti bi fikri yok. ben uzun donem yaptım,sorulara bakmadan optik kagıdı doldurmustum.uzun donem geldi gerisini sen hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hiç birşey fark etmiyor. Zaten ihtiyaç halindeysen seni uzun dönem seçiyorlar. Bazı iş kollarının kaçarı yok (doktorluk gibi). Geri kalanlar genelde senin isteğine bağlı ama gene de ne olacağı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sınavda yapılanın ya da seçilenin bir önemi yok. İhtiyaç noktalarına alım yapıyorlar gerisi allah ne verdiyse dağıt. sdf Askere mi gidilir lan bu dönemde, bi sene bari ataydınız ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kimsenin vatan millet aşkıyla gittiğini düşünmüyorum gidenler hayatlarına devam etmek için gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi bu donem dedigimiz hep ayni ya. Seneye daha kotu olmayacagi ne malum. Allaha emanet gidiyoruz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 /agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Beyler sarı zarfı almak için nereye gittiniz? Kimse gitmez diye sabahtan büyükada daki şubeye gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi düşünen çok kişi olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sarızarf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kasım ayının sonuna kadar gidip almamız gereken, aralık başında yapılacak olan sınava girerken yanımızda götürmemiz gereken zarf. İşlemin adı sevk galiba, arkadaşlar arasında bu işleme hep "sarı zarf almak" dendiği için öyle yazmışım. Çok açıklayıcı olmamış, kusura bakmayın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 valla önceden askeri işlemlerimi nerde yaptırdıysam sarı zarfı almak içinde aynı yere gittim ben. ankara dikimevindeydi benim gittiğim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben daha alamadım onu. işlemlerini nerede yapıyorsan gene oradan alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 İstediğin her hangi bir şubeye gidebiliyormuşsun. Bugun askeri şubeyi arayip teyit ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 torun mu oluyosunuz simdi lan ben 343 gitmistim gecmis olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar