Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 atarsa 73 bu arada daha da gelmem. sdnjdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hacı minibüs duraklarının arkasındaki internet kafede misin ? moon lu bir şeydi sanki adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yok ya arkadaşın evindeyim magosada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Madcat said: Askerlik ufku açar yeni kararlar vermenize sebep olur. Çok değişik bir ortam. Şu askerlikte 4 senelik ilişkim bitti daha nolsun. ö.m atacaktım ama kutun dolu abi; abi şunu gördümde üzüldüm sen mi böyle karar aldın yoksa kız mı terketti? benim etrafımdaki bütün arkadaşlarımın ilişkileri de böyle bitti askerdeyken.. bir de bazı çakallar "kızın sevgilisi askerde oo şimdi sevgiye hasretdir" diye yanaşıyorlar..etik değil ama sonuç olumlu oluyor genellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kızdan kaynaklı diyelim ama elbet benim de hatalarım vardır. Hah bu askerde gerçekten olmayacak bir olay çünkü mantıklı bir şey düşünüp yapman gerekenleri yapamayıp delirme olasılığının olacağı bir yer ama yapacak bişi yok napalım. =( kutuyu boşalttım bu arada sağol kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 üzüldüm ayrılmanıza barış ama boşver. askerlik nası ondan bahset :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 oha 349 oldumu lan yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 barnacle said: üzüldüm ayrılmanıza barış ama boşver. askerlik nası ondan bahset :D sağol kardeş. askerlikten soğutmanın cezası 1 yıldan bilmem kaç yıla kadar değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Black_Lupin said: oha 349 oldumu lan yuh.. Kaçtı senin dönem? 265'ti benimki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 BlackRose said: Askeliğin iyisi kötüsü olmaz derler ama sonuçta aradan seneler geçince gerçekten komik anılar kalıyor, iyidir askerlik insanın ufkunu açar ne olursa olsun :) Ufkun o kadar darsa, belki açar. Ama başka bir yerinin çapını kesin açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hmm çok sert oldu bu... Demek ki darmış benim ufuk ne yapalım. Kastettiğim şey iyi veya olumlu anlamda değildi, insan evladına bunlar da reva görülür mü denilebilecek şeylerdi. Pes bu kadarını da anlatsalar abartıyolar diyeceğim, bu devirde hâlâ böyle şeylere nasıl müsade ediliyor diyebileceğim davranışlar, uygulamalar, kurallardı mesela. Çok zor bir askerlik yaptım diyemem ama çocuğumun yaşamasını asla istemeyeceğim şeyler gördüm, bunlar da benim en azından bu açıdan dar olan ufkumu açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ergenekon vb. kolpa davalara tepki duymamızı engelledi en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar