ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Eh kuru kuruya fanboyluk da biyere kadar http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30335636&utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=ios+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Her zaman ki gibi konu yoldan çıkmış gömleğe dönmüş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kisa bi sorum var. babama yurtdisindan iphone 5 alicam, tr de kullanicak, dikkat etmem gereken bisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sim-free olması lazım. pasaporta kayıt yaptıracaksın bir de. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tr de nano sim var mı şuan? yoksa kullanamaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 vodafone cikarmis. http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2012/10/07/vodafone-da-nanosim-ile-iphone-5e-hazir edit: lte konusunda bi sorun yok saniyorum bizde teknoloji olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 nanosim olayina ne taktiniz ya, kenarini kösesini kesin zimparalayin yapin birsuru guide var nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 babam gerci zimpara vs ugrasmazda turkcell kullaniyomus, aramis nano sim var demisler, 12.5 lira. aldim bakalim az once, gelince bi bakarim bende euehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 banada al kardeş komisyonlu satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tr ye gelmiyom onumuzdeki 2-3 ay, babam kendi geliyo buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 nanosim dedigin sey chip'in etrafındaki plastigin kalkması zaten. 12.5 lira verilir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Korax said: cabiria said: peki gönderene söylesek de ucuz gibi paketlese veya telefon olduğu belli olmasa gift falan yazsa üstüne? Xray bayadir var hani :D koptum Bu arada adamlar eşşek yüküyle para kaldırıyolar..5 kuruşluk arabaya 20 kuruş verip 6 ay sıraya giriyorlar.Parayı kolay kazanan,anadan babadan şirketleri olan dünya kadar adam var ülkemizde bunun yanında lüks düşkünleri de var tabi.Adam istediği parayı verir bunun salaklıkla bi alakası yok.Seçeneği yok ucuza satan varda adam mı almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Arkadaşım almış. Malzemesi yine baya iyi. saglam duruyor. Boyu da HTC Sensation kadar. Panoroma cekimini baya iyi buldum. Android'ten cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 nesi daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Genel olarak daha iyi. Malzeme, os falan bildigin iyi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Evet iphone 5 androidden malzeme olarak kat kat iyi. Bende kullanıyorum harika yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 snn ne be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 svstyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 cnm ios6 kllanysn snrm ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bugün android içtim. iphone 5'in tadı daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 android göbek yapıyor ama. iPhone 5te igobek var. kuruyosun temiz temiz yakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 maxigenous said: nesi daha iyi ? mesela android'te panaroma da hızı ayarlayamayinca bozuluyor ya da goruntude kaymalar oluyor. Bundan baya baya öyle cok da kasmadan panoramik fotograf cekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yok öyle bişey, o kadar çok panaromik çekiyorum ki yani bariz yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 begenmediysen baska app kullan hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar