Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Şunu kullanıyorum, arada sırada streaming aşırı yavaşlıyor ama, reset atmak zorunda kalıyorum. Modeme dokunmuyorum bile, router sadece. Neden olabilir bu? Firewall belki diyip kapadım bir ama değişen bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Güvenlik doğrulama seçeneğini değiştirmeyi denedin mi? WPA2/PSK duyduğuma göre arada sırada bu tip problem yaşatabiliyormuş bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aylardır onu kullanıyorum, değiştirmek pek güvenli değil ama, resetleyip dururum onun yerine =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bişeylerin logunu tutuyodur, o dosya şişince sıçızlıyodur alet. ssh ile bağlanıp kurcala seversin sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar