Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı serverlar çift client için önlem alıo ne yapabilirim?

pyro5

Öne çıkan mesajlar

lol yuh tazmanyak görürse paralar seni :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 04 Kasım 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taz girmiyor uzun süredir, ara verdi öss için, başlık da açmıştı. tazı bırak ben mi paralasam? willowdan önce de böyle topicler açıldığında sinirlenirdim, onun derecesi değişmedi.. istediğiniz şeyi kabul eden server oldugunu sanmıyorum? sonuçta eğer client için önlem alındıysa yaptığınız şey yasaktır. bunun da yeri paticik hiç değildir.

ayrıca myra, yani söylediğin şeye akıl sır erdiremiyorum.. insanın bağırası saldırası küfür edesi geliyor.. server açılalı 2 ay oldu ve yukarıdaki freeshard listesine bile nasıl girdiğini bilmiyorum. willowun adı birkaç arkadaşın sözlüğe yazması dışında başka hiçbiryerde geçmedi ve taz ile açarken de, burada yine bir topic boyunca kavga çıkmasın, eğer birşey yapıcaksak hiç içine çirkeflik bulaşmasın diye özellikle adı geçmesin istedik. 2 ay boyunca da geçmedi.. ve kendini bilmezin biri geliyor gülünecek birşey istiyor, ikinci kendini bilmez de (hangi amaçla olduğu bilinmez) tanımadığı insanlar hakkında yorum yapıyor..
bu hakkı kim veriyor? sorabilir miyim kimsiniz siz? sıfatınız nedir? bir de şey, kaliteniz nedir? ne kadardır?

son zamanlarda iyice sapıttı buralar.. birileri müdahele etsin ne olur..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

willow tartışacak değiliz burada, lütfen gereksiz yere daha fazla mesaj atmayın, insanları üzüp çökertmekten başka bir işe yaramıyor. mesaj attım cevap da vereyim, hakarete küfürlere karşı jail sistemi var evet, istemiyoruz kalitesiz insanları.. kimseyi bir şekilde karalamaya veya rencide etmeye kimsenin hakkı da yok, tekrar altını çizerim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
çift client için önle malınıyorsa ve yasak deniyorsa YASAK
paticik te de böyle hackti crackdi ıvırdı zıvırdı seyleri konusmak yasak
adamların yasagını bi şekilde aşmak için yardım alabilecegin yer burası degil bu yuzden topic hatalı

ama çift client server geliştirmeye calısanlara, gmlere vs yardımcı olacak birşeydir e onuda zaten yönetimde olan birisi bilir ve yapar.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi reklam o kadar kotu birsey deil bence amac bilgilendirmek sonucta

ve ben tazmanyakin bir shard actini hatta adida willow oldugunu suan bu forumda okudum hatta ilk willow yazisini okuduuumda heralde yabanci shard dedim

bence abartilmadikca insanlari bilgilendirmenin bir kusuru yok
(bknz. kurtlar vadisi: reklamlari ne kadar seviyeli yayinliyorlar deil mi desem beni burdan banlar ip mi alir pc yi gocertirsiniz :D )

bu arada tazmanyaki boyle bir atagindan dolayi tebrik edemedim tebrixler tazzz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar

[Bu mesaj schaker777 tarafından 04 Kasım 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Utanma sıkılmada kalmadı artık insanlarda.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 04 Kasım 2004 19:48 tarihinde demiş ki: bu arada tazmanyaki boyle bir atagindan dolayi tebrik edemedim tebrixler tazzz

Muhtemelen bir süre daha edemeyeceksin kendisi kasışlarda öss için. İddaya girdik i.t.ü kazanırmı kazanamazmı diye sonucu bekliyoruz inşallah utandırır beni.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WildGenie, 05 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
150 milyona istediğin serverın dosyasını kırarım ;}
(Kendi Yazdıklarım Hariç Tabii)
Garanti iş yani.

Kırılacak program varsa onlarıda kırarım internetten bulup kıramadığınız. Ama ondanda para isterim ;}

Zuhaha adamın gözünü para bürümüş, eskiden boole deildin lam sen :)
Sosyal ağlarda paylaş

yani bu başlığı açan adama sadece utanmaz diyorum.bu laf o adama yeterli.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

bide yardım ediliyor utanılmadan? ben zamanında birgün buraya nasıl debugger kullanılır, memory dump içinden nasıl loginkeyler çıkarılır diye faq yazayım dedim de taz beni okulda 2 saat kovalamıştı.. her dosya için sabit olan bir işlemi öğrenip buraya gelip insanlara hackerlık taslanıyorsa ne hallere düşmüşüz derim ancak..
gerçek anlamda lamerlardan kurtulmanın tek yolu loginkey encryption table değiştirmekti, onu da yazın, reverse engineer sıfatını da alın karizma olun, serverlara da hemen saldırsınlar..

mesela diyorum hala injection kullanılarak kullanılmas hale getirilecek serverlar var, revision serisi dahil her sunucu göçertilebiliyor powergamind dll'si kullanılarak..

yapmayın etmeyin herkesin emeği var..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...